Заради варианта Омикрон на Covid-19 се провежда извънредна онлайн среща

...
Заради варианта Омикрон на Covid-19 се провежда извънредна онлайн среща
Коментари Харесай

Извънредна среща на здравните министри от Г-7 заради Омикрон

Заради разновидността Омикрон на Covid-19 се организира изключителна онлайн среща на министрите на опазването на здравето на страните от Г-7. Тя е свикана от Англия, която сега председателтства групата.

На територията на Обединеното кралство към този момент има регистрирани 11 случая на Омикрон - 5 в Англия и 6 в Шотландия.
Англия вкарва наложителен PCR тест и за имунизираните българи
От на следващия ден Англия вкарва спомагателни ограничения поради появяването на новия " Омикрон " вид на ковид. По информация на посолств...

Професор Джонатан Ван Там съобщи, че Омикрон поражда огромна угриженост, само че той не желае да се всява суматоха, а да се дадат 2-3 седмици, до момента в който учените открият параметрите на новия вид.

Британското държавно управление не счита да трансформира оповестената към този момент система за тестване, която включва PCR тест за всички идващи в границите на 48 часа от стъпването им на английска земя. 

Вариантът Омикрон накара доста британци да се опитат незабавно да се приберат от Южна Африка, само че изпитват усложнения с намиране на билети и с хотели, където би трябвало да се карантинират.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР