Заради валежите от сняг тази нощ в София са извършени

...
Заради валежите от сняг тази нощ в София са извършени
Коментари Харесай

Пътните настилки в София са обработени срещу заледяване

Заради преваляванията от сняг тази нощ в София са осъществени обработки със смеси против замръзване в няколко региона - " Панчарево ", " Витоша ", " Овча купел ", както и Южната дъга на околовръстен път, оповестяват от Столична община.

Фирмите, ангажирани със снегопочистването на града, са обработили трасетата, по които се движи градският превоз и съществени квартални улици в кв. " Симеоново ", кв. " Драгалевци ", кв. " Бояна ", кв. " Княжево ", с. Владая, с. Мърчаево, както и общинските пътища Симеоново-Бистрица, Панчарево-Бистрица и Железница-Плана и други

В естествен парк " Витоша " е осъществено опесъчаване на пътищата Драгалевци - Алеко и Бояна - Златни мостове.

Тази заран градският превоз се движи по нормалните си направления във всички региони на София.

Мобилните екипи на Столичния инспекторат наблюдават дейностите на компаниите реализатори по непорочност. Аварийните екипи на Столична община също правят обходи на терен.

Сняг ще вали през днешния ден тук-там по високите полета на Западна България и Предбалкана, а в Горнотракийската равнина и Източна България преваляванията ще са от дъжд, демонстрира прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология. На обособени места в югоизточните региони от страната се чакат обилни превалявания. Привечер преваляванията ще отслабват и последователно ще стопират.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР