Заради турнето Музика и любов дуетът, който последните 40 години

...
Заради турнето Музика и любов дуетът, който последните 40 години
Коментари Харесай

Ритон с нов спектакъл в НДК след края на националното турне

Заради турнето " Музика и обич " дуетът, който последните 40 години е фактор на поп сцената у нас, тази година не възнамерява концерт в Зала 1. Но пък софийската им аудитория няма да чака дълго, единствено още няколко месеца, защото звездното семейство приготвя новата им среща за началото на 2019 година, написа ПИК.

От май до септември почитателите " Ритон " препълниха Летните театри на Пловдив, Бургас, Варна, Плевен и Велико Търново, Русе също посрещна звездите, а каварненци ги приветстваха на централния площад за празника на курортното градче.

" Години наред изнасяхме спектакли единствено в НДК и хората от страната ги гледаха по малкия екран. Тази година взехме решение да рискуваме. Макар че сходно предизвикателство не е по никакъв начин елементарно, изключително когато няма спонсори и още повече, тъй като с нас постоянно пътуват бендът ни, вокалистките и механически екип, дружно с 8-тонна озвучителна и осветителна техника. Благодарение на всички тях представихме на хората из България оптимално достоверно шоуто ни от предходната есен, което видяха столичани в НДК.

Всички наши фенове чудесно знаят, че ние сме последователи на живото пеене и сме твърдо срещу измамата с плейбек на сцената, когато става въпрос за концерти, на които се продават билети. Не за пръв път споделям, че хората имат въпиюща потребност от жив тон, нека повече реализатори прозрат това, още повече, че имаме прелестни музиканти. Но с ръка на сърцето мога да кажа, че цялостните театри това лято бяха нашето най-голямо заплащане за напъните ни ", призна Здравко пред ПИК.

С Катя не крият, че още по щастливи ги прави цветната аудитория на концертите им из страната. След всеки театър пред гримьорната им ги очаквали фенове за подписи и фотоси на всякаква възраст. " На концерта в Плевен, да вземем за пример, се запознахме с едно момиченце, седмокласничка, наша фенка от София. Родителите й я качили на рейса, баба й от Свищов я чакаше в Плевен, с цел да я докара на концерта ни. Оказа се, че не изпуска нито един наш концерт и пътува на всички места. Жестове като този и тази любов, която получаваме от публиката ни, ни задължава да не преставаме да работим и да творим ", споделя Катя.

Засега със Здравко не бързат да разкриват елементи към подготвяния нов план в НДК. Споделят единствено, че към този момент работят по нови песни, само че и са отворени към оферти от текстописци и композитори. Обещават и в най-скоро време да разгласят датата на концерта.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР