Заради спор дали и двете деца на жена му Габриела

...
Заради спор дали и двете деца на жена му Габриела
Коментари Харесай

Убийството в София заради спор за бащинство, съпругата и тъщата на убития с обвинения

Заради спор дали и двете деца на жена му Габриела са от него е бил удушен откритият мъртъв в София Пейо Пеев. Двамата са се скарали в петък. Смята се, че по време на абсурда е участвала и майката на Габриела Красимира. 
Прочетете още
Пейо е твърдял, че и двете деца на Габриела са от него, само че тя му споделила, че е татко единствено на едно от тях. Габриела, а евентуално и майка ѝ, се нахвърлили на Пейо и го удушили, написа 24 часа. След като Пейо умрял, почнали да се чудят по какъв начин да скрият тялото. Смята се, че за това са им помогнали техните другари Йлмаз и Велко. Трупът бил закаран покрай хижа Алеко и оставен на пасажерската седалка на Пежо. Имало опит тялото да бъде запалено.

Криминалистите от Столична дирекция на вътрешните работи разкрили закононарушението още в петък. Те задържали четиримата, чака се през днешния ден да стане ясно кои ще бъдат упрекнати за убийството и кои като помагачи.

Междувременно повдигнаха обвинения на брачната половинка и тъщата на открития на Витоша мъртъв мъж. Очаква се през днешния ден съдът да изиска тяхното непрекъснато задържане.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР