Заради случаи на COVID-19, от днес (2 октомври) Българско национално

...
Заради случаи на COVID-19, от днес (2 октомври) Българско национално
Коментари Харесай

Заразени с коронавирус в БНР. Не се знае колко са

Заради случаи на COVID-19, от през днешния ден (2 октомври) Българско национално радио (БНР) ще приказва със събеседниците си единствено по телефона , оповестява. Информацията е на чиновници на радиото и е доказана от пиар отдела на БНР.
Няколко са откритите случаи на в публичната медия. Оттам не прецизират броя на инфектираните. Всички са измежду чиновници от администрацията и не са свързани с стратегиите на радиото. Правят се проби на контактни чиновници. До момента други позитивни проби няма, само че се чакат и още резултати.
 Колко са инфектираните с COVID-19 лекари у нас уточни здравният министър Колко са инфектираните с COVID-19 лекари у нас уточни здравният министър
Като един от най-големите евентуални опасности пред здавната система в изискванията на пандемия е незадоволителният брой на медиците и тяхната...
Достъпът на външни лица до постройката на БНР е спрян, считано от през днешния ден. Не е ясно докога ще продължи възбраната. Всички посетители в стратегиите на радиото ще се включват единствено отдалечено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР