Заради скандали около личния им живот бяха свалени от екран

...
Заради скандали около личния им живот бяха свалени от екран
Коментари Харесай

Провал на кариерата на две екранни звезди в Англия, заради интимни тайни

Заради кавги към персоналния им живот бяха свалени от екран две от огромните телевизионни звезди в Англия, съобщи 24 часа.

Би Би Си махна от екран журналиста, събщил за гибелта на Елизабет II, а ITV уволни лицето на сутрешния си блок.

И двамата бяха свалени от екран на 61-годишна възраст и след близо 40 година сполучлива кариера. Затова измежду обществото породи разделяне към въпроса дали са се отнесли заслужено с тях.

Заради шокиращи изказвания за тях, шефовете им избраха да се разделят бързо със екранните си звезди, а не да продължат да излизат още детайлности за тях.

Би Би Си прави лична инспекция поради изказванията за топжурналиста си Хю Едуардс. При следствието служителите на реда стигнаха до умозаключение, че няма причина да му се търси наказателна отговорност за осъществено от него закононарушение.

Във в. „ Сън “ бяха оповестени разкрития за персоналния му живот. В обявата се твърди, че прочут водещ е платил 35 000 паунда на юноша против негови полови фотоси. Таблоидът твърди, че общуването им е траял 3 година

Първите фотоси са били изпратени, когато младежът е бил на 17 година Изданието разгласява тези изказвания, базирайки се на майката на момчето и доведения му татко. Те настояват, че то е нараснало неркзависимостта си от получените от звездата на Би Би Си пари. Сигналът бил подаден от тях още през май до Би Би Си, само че поради това, че от медията не са подхванали ограничения и журналистът траял да работи там, те се подразнили и потърсили съдействието на „ Сън “.

Адвокат на лицето, изпращало фотосите против възнаграждение, също твърди, че няма осъществено никакво закононарушение. И изказванията на неговата майка и доведения му татко не би трябвало да бъдат взимани под внимание, тъй като не са правилни.

По сходен метод свърши и кариерата и на Филип Скофийлд. В продължение на две десетилетия той водеше утринния блок на ITV, както и някои от най-популярните шоупрограми на малкия екран.

Неприятностите за него пристигнаха откакто първо 54-годишният му брат Тимъти получи 12-годишна присъда за затвор за полови закононарушения против деца.

След осъждането му Филип Скофийлд споделя, че в случай че е знаел за осъществяваните от него перверзии, щял да откри метод да отбрани потърпевшите.

Заради случката с брат си, Скотфийлд си взе отмора от ефир. Малко откакто се завръща на екран излиза нов скандал. Таблоиди написаха, че той е имал връзка с доста по-млад от него сътрудник от предаването „ Тази заран “, на което е водещ. На бял свят излезе и фотография на двамата дружно, само че лицето на партнора му е прикрито. В центъра на появилият се скандал е не това, че е гей, а че двамата са излъгали, че нямат връзка колегитеси от ITV. В продължение на дни историята не слиза от първите страници на вестниците, защото Скофийлд се счита за един от най-хубавите водещи в Англия. Преди ITV той е работил и за детската телевизия на Би Би Си.

“Не виждам нищо пред себе си с изключение на мрак, горест, страдание, разкайване и виновност. Направих нещо доста неверно и по-късно лъгах за това непрекъснато ”, разяснява Скотфийлд.

След 27 година брак със брачната половинка си Стефани Лоу, водещият призна, че е гей.

“Това е нещо, което провокира доста сърцераздирателни диалози вкъщи. Минахме през това дружно. Женени сме със Стеф толкоз дълго и имаме две пораснали прелестни дъщери. Тя е страхотна, безусловно изумителна ”, показа той тогава.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР