Заради скандала, заформил се покрай мача му с Новак Джокович

...
Заради скандала, заформил се покрай мача му с Новак Джокович
Коментари Харесай

Григор Димитров спретна грандиозен скандал с мениджъра си заради Камелия

Заради абсурда, заформил се около мача му с Новак Джокович в София, Григор Димитров е смъртно афектиран на мениджъра си Георги Стоименов. Оказва се, че точно той бил повода да откажат на Джокович да пуснат парчето „ Луда по тебе “ на Камелия. Той първо отрязал мераците на чалгарката да пее в залата, след което изрично забранил на DJ Мартен да пуска песните й, разкрива осведомен с организацията на шоуто.

 

Гришо бил гневен и към този момент цяла седмица не си говорел със Стоименов, защото последният не го предизвестил, че вечерта в зала „ Арена София “ ще мине категорично без Камелия. И изпаднал в прекомерно неудобно състояние пред Джокович, когато сърбинът взе да увещава диджея да му пусне песента.

„ Ноле пристигна да взе участие в София безусловно гратис. Дължеше го на Гришо, защото и нашият игра без хонорар на неговия шампионат „ Адриа Тур “ в Белград през 2020 година, когато беше епидемията от КОВИД-19 “, обясни същият източник. Накрая излязло, че някакъв си диджей от София може да взема решение вместо участниците в мача каква

музика да им пуска. Това обидило и Джокович, и Гришо.

 

Целият проблем тръгнал от Георги Стоименов, който е брачен партньор на Катерина Малеева и управител на Григор Димитров. Именно той се явявал главен уредник – преговарял със спонсорите, провел продажбата на билетите, наемал всички типове личен състав. Отначало Камелия сама се предложила да пее в залата с аргумента, че Новак Джокович доста обича нейното парче „ Луда по тебе “ и постоянно го пуска в съблекалнята на националния тим на Сърбия, когато са мачовете за Купа „ Дейвид “. Нищо че първата версия е в осъществяване на Лепа Брена. Затова Камелия уведомила Стоименов, че е подготвена да извърши песента пред публиката в залата. Поискала хонорар от 10 000 лв..

 

Георги Стоименов, за който се знае, че цепи стотинката на две обаче отказал да влиза в още един масраф.

„ Когато му се наложи да се бръкне за пари, той все едно има змия в джоба “, разкриват от тениса. А по-късно категорично споделил на диджея да не пуска нищо отвън предварителния музикален сюжет. Така и стана, въпреки че по-късно псувните отнесе водещият Мартен, който цяла седмица още кълнат по обществените мрежи. Камелия пък пя на ухо на Джокович след мача в нощния клуб „ The1 “, където въпреки всичко смъкна 10 хилядарки за присъединяване.

 

Стоименов се уплашил от абсурда, за който не предполагал, че ще стане. Импресариото на Григор се покри надълбоко и изобщо не обели дума за случая. Тенисистът му се обидил люто и двамата от този момент не си приказвали. Диджеят също не се обажда, защото чака да прибере 10 000 лв. за озвучаването на мача и не е целесъобразно да се оправдава с уредниците, с цел да не пие една студена вода най-после.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР