Заради силния шок момичето не помни как Георги го е

...
Заради силния шок момичето не помни как Георги го е
Коментари Харесай

Нарязаната с макетно ножче Дебора: Кожата ми висеше, но не чувствах болка

Заради мощния потрес момичето не помни по какъв начин Георги го е кълцал
Шили я без анестезия

“Всеки път, когато се виждахме, имаше експанзия - биеше ми плесници, удряше ме в корема, веднъж ме хвана за гърлото, причерня ми. Пусна ме и сподели: “Спокойно, аз знам какво върша, няма да умреш. ” Това сподели нарязаната с макетно ножче Дебора Михайлова, която събра сили да опише за ужаса, който е претърпяла. 18-годишното момиче с никого не споделяло за издевателствата, на което е подложено. Мълча и до момента, само че през днешния ден реши да проговори пред ютуб канала на Станислав Цанов “Напред и нагоре ”, защото от дълго време го следяла и харесвала.

От страшната нощ в края на юни, когато бе нарязана с макетно ножче, Деби не помни доста. “Позвъни се на домофона. Попитах кой е, никой не отговори. При втория звън, той сподели: “Аз съм ” и отворих. Видях по какъв начин се подава синя здравна ръкавица. Той беше с маска, само че аз го познах. Видях макетния нож в едната му ръка, не осъзнавах какво се случва. Реших, че просто се бъзика с мене. Последното нещо, което помня беше, че замахва с пестник ”, споделя момичето. След това спомените му са към този момент за съседката, от която потърсило помощ.

“Аз не осъзнавах, че съм нарязана. Бях стигнала на едно ходило пред входа и си погледнах краката, всичко висеше и имаше ужасно доста кръв. На ръката също ми висеше кожа, само че не изпитвах болежка. ” В болничното заведение лекарите вършат 400 шева по тялото на Дебора без анестезия, тъй като е изгубила доста кръв и не желаят да рискуват. Ученичката била в подобен мощен потрес, че даже и тогава не усещала нищо.

Когато вижда щерка си, майка є Ивелина се разплаква: “Това не беше моето дете. ” На Дебора е изработен тест за опиати, откакто същата вечер Ивелина купува и го занася в болничното заведение, тъй като се бояла, че щерка є е била упоена от Георги. Тестът е негативен. Георги и Дебора се срещнали в дискотеката, където той работи като защита. “Нямах 18, само че той ме пускаше да вляза. Познати ми бяха споделили, че при него ще мине номерът. От девойките от моя клас взимаше по 20 лева, с цел да ги пуска, само че от мене - не ”, споделя момичето.

През септември 2022 година Георги стартира да закача ученичката. Момичето споделя, че е мислело, че мъжът е разведен и в случай че е знаела, че женен, в никакъв случай нямаше да бъде с него. “След втория месец на нашата връзка, той стана и ми удари пестник, без даже да съм споделила дума ”, споделя жертвата. Георги наричал момичето “боклук ”. Ревнувал я към всички. Обяснявал, че една жена, която е намерила своя мъж, не носи грим. Дори забранявал на майка є да купува на щерка си клинове.

След зверството, Деби се затваря и престава да контактува с хора. Многохилядните митинги в нейна поддръжка обаче, които заляха България, като че ли я съживяват. За абитуриентския бал тя е желала къса рокля, само че в този момент би трябвало да се откаже от нея. Предстоят є пластични интервенции, от които малко се опасява. Дебора не желае да каже нищо на насилника Георги, а единствено да му се усмихне безочливо, както той е правил стотици пъти, до момента в който се е гаврил с нея.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР