Заради сигнал, че футболните фенове от агитките на ЦСКА, Левски“

...
Заради сигнал, че футболните фенове от агитките на ЦСКА, Левски“
Коментари Харесай

Боби Михайлов се изнесе от къщата си и се скри в хотел

Заради сигнал, че футболните почитатели от агитките на ЦСКА, „ Левски “ и пловдивските „ Локомотив “ и „ Ботев “ приготвят проведено нахлуване над дома на омразния президент на БФС, патрулен автомобил на Министерство на вътрешните работи и частни гардове охраняват от няколко дни насам къщата на Борислав Михайлов, намиращо се в столичния кв. „ Драгалевци “.

 

Запознати издават, че Михайлов е провел неофициална среща с началника на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов още преди месец. Тя се е състояла в кафенето и базата на Националния тим в „ Бояна “. Перуката се оплакал на Николов, че съмнителни мъже с качулки, наподобяващи на футболни хулигани, обикалят региона към дома му с джипове. Споделил и опасенията си, че агитките възнамеряват неочакван митинг пред дома му, по време на който да нападат къщата с ракети и самоделни бомби.

 

Футболният началник твърдял, че наказателната акция е финансирана от Димитър Бербатов и имала за цел да го принуди да сдаде предварително шефския пост в БФС.

Заради недоволството на Перуката, Николов издал заповед и от няколко дни насам наоколо до къщата на футболния необут стои паркиран полицейски автомобил. Полицаите са инструктирани да вършат обходи вечерно време в региона и да записват данните на всеки подозрителен автомобил, преминаващ край дома на самозабравилия се някогашен вратар на „ Левски “ и националния тим.

 

Освен, че Михайлов употребява защита от Столична дирекция на вътрешните работи нерегламентирано, е наел и частни гардове, които дежурят на смени пред дома му. Според импровизирано изказване, гардовете са предоставени гратис на несъответстващия футболен необут от охранителната компания, отговаряща за сигурността на националната футболна база в „ Бояна “.

 

От общо 6-мата гардове, употребявани от Михайлов, трима са ангажирани да пазят дома му на смени от вандалско нахлуване, двама се грижат за неговата сигурност, а един от тях е прикован към брачната половинка му Мария Петрова. Въпреки драконовските ограничения за сигурност и полицейската защита пред дома на компрометирания началник на БФС краткотрайно се е изнесъл от къщата си в „ Драгалевци “ до утихване на следващата стихия и се е настанил в президентския апартамент на 4-звезния „ Парк хотел и СПА Бояна “, който се обитава в парцела въз основата на националните тимове по футбол и БФС, и съвсем не излиза от баровското си леговище.

 

Президентският апартамент в хотела, който се води импровизирано благосъстоятелност на сина му Ники Михайлов към този момент не се предлага на частни клиенти. Апартаментът, чиято повърхност е близо 200 кв. м. разполага с две спални, голяма всекидневна, кухненски бокс и огромна тераса за слънчеви бани с аспект към Витоша.

 

На процедура, жилището, който до неотдавна Боби Михайлов ползваше за неофициални срещи и разгулен оргии се е трансформирал в негов бункер към днешна дата. Страхът да не напусне предварително сладкия пост го тресе дотам, че се опасява даже да седне в кафенето на сина си, с цел да не попадне в засада. Запознати с напрегнатото всекидневие на Перуката разкриват, че омразният футболен шеф смучел всекидневно по бутилка уиски Роял салют, започвайки наливането още от обедните часове. Под въздействието на високите градуси, шефът на БФС ставал още по-мнителен и съзирал интрига за свалянето си от власт, в която имат присъединяване всички политически водачи, в това число и президентът Румен Радев.

 

И това надалеч не е изненада, поради, че сладкият живот като началник на БФС му е харесал дотам, че оставането му на власт се е трансформирало в самоцел. Той прибира по 100 бона всеки месец и живее като същински милионер. Освен голямата заплата, получава и по 30 000 евро месечно от УЕФА като ръководител на Футболната комисия на европейската централа.

 

Свалянето му от шефското място в БФС значи, че ще би трябвало да се елементарни и с началническия пост в УЕФА. Страхува се и от бъдеща проверка на БФС, която безспорно ще разкрие финансовите му зулуми за десетки милиони левове.

 

През последните няколко месеца Перуката и управителният екип на БФС съумяха да настроят против себе си цяла България след срамното показване на националния тим и арогантното държание. Върхът на наглостта обаче бе доближат преди дни, когато стана ясно, че Михайлов е забранил еднолично мачът на националния тим с Унгария да се играе пред аудитория, изплашен от подготвяния митинг на почитателите към неговото ръководство. Така, без да сме получили наказване от УЕФА да играем европейската подготовка с Унгария пред празни трибуни, Михайлов лиши хиляди фенове на футбола от правото им да следят националния тим на България. 

 

В последвалата драма мачът на националите първо бе плануван да се играе в Пловдив, а по-късно в Кърджали, преди в последния миг да беше взето решение България да одобри Унгария на националния стадион „ Васил Левски “ в София. Спортният министър Димитър Илиев обаче даде да се разбере, че ще търси отговорност от управата на БФС за срамния и незаконен казус да затвори за аудитория мача на националите.

 

Отговорност би трябвало да бъде търсена освен от Боби Михайлов, а и от шефа на Столична дирекция на вътрешните работи, защото точно от Столичната полиция свършиха мръсната работа на президента на БФС. От Столична дирекция на вътрешните работи са изпратили писмо до УЕФА, че имат данни за подготвяни вълнения на стадиона и на база това предизвестие от европейската футболна централа, са разпоредили дуелът да се организира при закрити врата, гневят се спортните ентусиасти.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР