Заради създалата се ситуация около коронавируса и Мариус Куркински реши

...
Заради създалата се ситуация около коронавируса и Мариус Куркински реши
Коментари Харесай

Мариус Куркински се сбогува с публиката заради коронавируса

Заради създалата се обстановка към ковид и Мариус Куркински реши да анулира всичките си моноспектакли до края на годината. Решението му бе обявено на официланата му фейсбук страница.

"Представлението “Мариус 50”-сборен моноспектакъл, оповестено за 9 ноември в зала 1 на НДК, се реалокира за 13 май 2021 година. Билетите важат без презаверка! Който желае, може да върне билетите в период до 1 декември! Извинете ни за създалото се стеснение ", уведоми той своите умряли.

И не пропусна да им подсети, че доста ще му липсва контактът с публиката.

"Ще ми липсвате доста! Пазете се и бъдете здрави! С любов, Мариус Куркински! ", написа артистът.



А през днешния ден Мариус Куркински, повлиян вероятно от продължаващото се напрежение към пандемията, написа покъртителен пост в обществената мрежа - думи, които показа през вчерашния ден пред бТВ:

"Ние се отдалечихме от доста елементарното и тъкмо разграничаване на положително от зло през последните години. А в този момент това е неотложно и то се случва незабавно със събитието, което ни споходи. Изпитанието при всички случаи е нещо потребно и по този начин би трябвало и да бъде. Няма кой знае какво да се мисли. Големият въпрос е един - дали си набожен или не. Това е разделянето за актуалния човек и за българите през днешния ден ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР