Заради ретроградността до 11 октомври: Плутон пак обърка всичко.Плутон пак

...
Заради ретроградността до 11 октомври: Плутон пак обърка всичко.Плутон пак
Коментари Харесай

Заради ретроградността до 11 октомври: Плутон пак обърка всичко


Заради ретроградността до 11 октомври: Плутон отново обърка всичко.

Плутон отново обърка всичко, ставайки назадничав на 2 май и в това положение ще бъде до 11 октомври 2024 година, тормозят се астролозите, само че прибавят с оптимизъм, че това е време за размишления и градене на проекти.
Не стига, че тази година това е най-важната планета,
обръщайки всичко наобратно и правейки специфични преходи, ами в този момент се прибавя и тази назадничавост, която всява избран астрологичен ужас.

Ето какво сподели с типичния си оптимизъм фамозният Гал Сасон пред „ Телеграф “ за Плутон през тази година: „ Основният пренос на 2024 година е Плутон – шефът на гибелта и трансформацията, пазителят на силата, който се придвижва от Козирог,
а това съставлява предишното – към Водолей, който съставлява бъдещето.
Последният път, когато Плутон е бил във Водолей, е по време на Френската гражданска война и на Индустриалната гражданска война, както и при подписването на американската конституция, която е основата на първата същинска народна власт на света.

Следователно 2024 година предлага величествена опция за превръщане на демокрацията, за повторното й обвързване с равенството, за реформиране на технологиите и нововъведенията и да бъде реализирано нещо значимо от човечеството, защото Водолей също е и знакът на човечеството.

Трябва да помним, че астрологията е бракът сред свободната воля и ориста. Някои неща би трябвало да се случат и са неизбежни, като това зимата да е студена и лятото да е горещо, само че това по какъв начин ще изберем да се държим на тези кръстопътища зависи единствено от нас “.

На Плутон са му нужни от 12 до 31 години,

с цел да премине през един знак от зодиака и общо този пренос през всичките 12 продължава 248 години, сочат астрономите.

А астролозите споделят, че на нас поради този дълъг преход ни е доста по-трудно да разберем какви въздействия оказва планетата (астрологично тя си е планета,

само че за някои астрономи си е планетоид, т.е. нещо по-малко) върху ориста на обособен човек.

Но пък могат да се вършат съпоставения с предходни нейни прояви за по-големи групи хора и за цели общества.

Сега от 2 май стартира ретроградното придвижване (всъщност това е зрителна машинация от Земята, планетата си се движи по своята орбита в прав порядък в действителност) на Плутон,

то към момента е в знака на Водолей. А от септември Плутон напуща Водолей и се връща в Козирог.

На 11 октомври обаче стартира директният път и през ноември още веднъж влиза във Водолей. Гал Сасон споделя за този интервал: „ Все отново е леко тревожно,

че Плутон ще бъде за финален път в Козирог – знака на обичайна и консервативна сила, както и на популизма – това ще стане от септември до края на ноември, когато ще се проведат изборите в Съединените щати.

Следователно Плутон – властта, ще бъде предан на консервативни сили по време на изборите и това може да бъде проблематично, тъй като незабавно по-късно Плутон се реалокира във Водолей,

който е знакът на революциите, демонстрациите и на по-младите хора.

Така че още веднъж ще има побутване и дърпане сред остарели и млади, сред консервативно и демократично, сред затворено и намерено “.

Други астролози настояват, че в персонален проект сенчестият Плутон ни подтиква да се борим със своя вътрешен мрак,
с неговите токсични въздействия и с раните,
породени ни извън, с цел да потърсим излекуване.

Но се получава нещо като при „ Междузвездни войни “ – тъмната страна на силата постоянно е тук и някои й се поддават, други устояват и минават напред.

Плутон е също планетата на гибелта, само че и на възраждането, обновлението и регенерацията. Плутон символизира възкръсването от пепелта като феникс и новото начало, което е от най-силните му страни в астрологията.

Всяка година Плутон е назадничав към пет-шест месеца. И в това си положение има податливост да притегля тъмнината в персонален проект, във всекидневния живот.

Когато има съвпад с дадена планета в наталната карта на обособен човек, това може да докара до исблъсъци, да предизвика битка да превъзходство, да сътвори проблеми с контрола или откриване на секрети токсични връзки.

Гал Сасон добави още пред „ Телеграф “, че когато Плутон още веднъж се върне във Водолей в края на тази година, можем да чакаме взрив на новите технологии и огромни научни достижения.
Той означи: „ Можем да чакаме огромен подтик на нововъведенията в научните технологии,
изключително при изкуствения разсъдък през идващите 20 години,

по тази причина назовавам тази ера на Плутон във Водолей (2024 до 2044) епохата на изкуствения разсъдък и квантовите компютри.

И защото Водолей е знакът и на извънземните, можем да чакаме действителни срещи с пришълци. Ще ме попитате дали ще бъдат положителни или неприятни?

Това зависи от нас. Ако продължаваме да се бием между тях, тогава те ще бъдат неприятни, само че ще можем да се обединим, в случай че бъдем положителни едни към други, тогава ще притеглим положителните извънземни “.

Други астролози настояват, че на персонално ниво обособеният субект мъчно ще усети ретроградността на Плутон.

Сега неговата назадничавост минава в дребните градуси на закрепения въздушен знак Водолей,

който е ръководен от мощния Уран – планетата на неочакваните промени.
Връзката е най-вече с дълготрайните стремежи,
битката, трудностите и тяхното превъзмогване, хуманизъм, технологии и напредничави хрумвания.

Време е за извеждане на главните цели и по-късно на другите задания. На 2 юни Юпитер влиза в Близнаци и образува съразмерен тригон (всъщност астрологичен термин за триъгълник) с Плутон, умножавайки неговите сили.

На 21 юли Марс, планетата на действието, влиза в тригон с Плутон и това за множеството знаци от зодиака е мотив за устремни дейности, учредени на осъзнати претекстове, само че и за стимулиране на ретроградната мощ на Плутон.

Принципът постоянно е, че това, което е нездравословно за едни, за други е потребно, въпросът е най-много в персоналната натална карта, избрана от деня и минутата на раждане.
Ето някои насоки за съответните зодии.

Докато Плутон се движи обратно през вашия 11 дом, общественият ви живот може да се окаже по-интензивен от елементарното. Според астролози в този момент за Овните настава идеално време за разбор на връзките им и най-много определянето на тези, които са потребни, и на тези, които са токсични. Добре е да се мисли и за дълготрайни проекти, даже за радикална смяна.

Ретроградният Плутон може да сътвори известно комплициране при Телеца в служебните връзки, изключително на тези, които имат шефство над главите си. Но в това време дава опция и за превъзмогване на интригите и ясно виждане на подводните камъни, които могат да бъдат избегнати. Самоанализът оказва помощ за превъзмогване на отрицателните модели.

Ретроградният Плутон минава най-вече през девети дом на Близнаци и въздейства на призмата, през която се вижда светът, през образованието, като подтиква разширението на кръгозора.
Може да засегне даже вярата на Близнаците освен в някои духовни полезности,
само че и изобщо във връзка с философията на живота, а това може да докара до ужас. Но след това Плутон се връща в осми дом и дава тласък на прочувствените връзки, даже на секса. През есента внимавайте с задълженията, поучават астролози.

По-голямата част от ретроградността на Плутон минава през осми дом на Рака и това е обвързвано с прочувствените връзки, близостта и размислите за същността на живота.

Ракът няма по какъв начин да избегне от прочувствени сривове и несъмнено ще се усеща некомфортно. В последния месец от ретроградността си Плутон влиза в 7 дом на Рака и това основава динамичност в партньорските (от всевъзможен тип – фамилен, длъжностен, отборен) връзки. Дава тласък за по-добро взаимно схващане.

Плутон стартира ретроградния си път през 7 дом на Лъва, обвързван с партньорството и това подтиква за размишления по въпроса, слагане и реализиране на цели.

В последния назадничав месец Плутон е в 6 дом на Лъва и му дава тласък да се освободи от неприятни привички.

Ретроградният Плутон попада в 6 дом на Дева и това е обвързвано със здравето и разпределението на деня. Повод за осмисляне какво и по какъв начин да се прави, кое е потребно и кое е нездравословно. Накрая на ретроградността си Плутон влиза в пети дом, в романтиката и самоизразяването. Стимулира размисъл от кои отговорности и от какви модели на държание може да се откаже една Дева.

Ретроградният Плутон е в пети дом на Везни и това е задоволителен въодушевяващ миг. Дава убеденост в сантименталните връзки и в самоизразяването на Везните.
Добър мотив за креативен изяви и за ексцентрично мислене,
за намиране на решения във всяка една сфера. В последния назадничав месец Плутон е в 4 дом на Везни – на фамилния живот, а това може да сътвори известни проблеми, свързани с страстите и със мемоари от детството.

Ретроградният Плутон е в четвърти дом на Скорпион, засягащ фамилния живот. Стимулира размисъл за властта, контрола и токсичността в фамилните връзки. Добро време за изправяне на предходни неточности и за премахване на нездравословните неща. В последния си назадничав месец Плутон е в 3 дом на Скорпион – на общуването. Това дава опция за съдържателни диалози и размишления.

Ретроградният Плутон носи на Стрелците по-философско отношение към живота, тъй като главно е в техния трети дом на общуването.

Мощната сила на Плутон дава мотив за осмисляне по какъв начин Стрелците взаимодействат с другите, по какъв начин се учат, работят,
търгуват и обработват информацията.
В последния си назадничав месец минава през втори дом на Стрелеца, на приходите, стимулирайки проясняване на моделите и навиците, с които си заработват парите.

Ретроградният Плутон попада във втори дом на Козирога, обвързван с приходите и това е мотив за размисъл какво и по какъв метод се заработват финансите и дали това дава отговор на персоналните убеждения и полезности, давайки размисъл дали може нещо да се реши към по-добро. През септември ретроградният Плутон е в първи дом на Козирог, дома на личността. Време за повишение на самочувствието и на самооценката.

При Водолея Плутон донесе промени още през предходната година и в този момент неговата назадничавост е мотив за стабилизация и усмиряване на напрежението, за по-голяма убеденост в личните си сили. Преминава през 11 дом на Водолея, а от септември влиза в 12 дом, определящ духовността. Време за по-голямо включване на интуицията, за самоанализ и даже за фантазии.

Ретроградният Плутон минава през 12 дом на Риби, определящ духовността. Време за самоусъвършенстване, за по-добро нахлуване в служебните процеси, само че също и за по-дълги прочувствени терзания, по този начин присъщи за всички Риби.

Сега по-лесно Рибите могат да преминат през тези спънки и да видят къде тъкмо се намира светлината в края на тунела.

В последния си назадничав месец Плутон се връща в 11 дом на Риби,
определящ връзките.
Това е опция за по-добро вглеждане в себе си и за осмисляне на всевъзможни връзки както нереален, по този начин и полови, само че също служебни.

Време за по-добро концентриране върху съответните задания, изключително тези, които са правени от повече хора.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР