Заради ръст в заболеваемост от Covid-19 от следващата седмица в

...
Заради ръст в заболеваемост от Covid-19 от следващата седмица в
Коментари Харесай

Нови COVID ограничения влизат в сила от утре

Заради растеж в заболеваемост от Covid-19 от идната седмица в няколко области на страната влизат в действие нови противоепидемични ограничения, заяви

От на следващия ден в област Пловдив обектите на закрито, където се влиза със зелен документ, ще работят на половин потенциал. Въвеждат се и промени в работното време на игрални зали, казина, обекти за хранене и развлечения - от 5 до 22 часа.

В Бургас от понеделник до 50 на 100 се лимитира публиката на културни и спортни събития. Забранява се малолетните ще посещават търговски центрове и заведения без аставник.

Ограничението е в действие до 6 февруари и за подрастващите в област Добрич, както и в област Силистра, само че при посещаване след 22 часа.

В Перник е в действие вечерен час за учениците от всички класове до 6 февруари. След 20 часа вечерта те нямат имат право да се придвижват без родител или компаньон.

От на следващия ден в Благоевград ще бъдат затворени просветителните центрове и пенсионерските клубове, само че заведенията ще могат да работят без ограничавания.

От 31 януари за три дни затварят порти детските градини в Силистра, както и тези в Айтос, само че до 7 февруари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР