Заради продължаващия ремонт на бул. Цар Борис III затварят до

...
Заради продължаващия ремонт на бул. Цар Борис III затварят до
Коментари Харесай

Затварят част от ул. Алабин заради ремонта на бул. Цар Борис III

Заради продължаващия ремонт на бул. " Цар Борис III " затварят до септември част от ул. " Алабин " в столицата. Това стана ясно на ревизия на кмета на София Йорданка Фандъкова и заместник-кмета Ангел Джоргов в региона.

Вече два месеца продължава първият стадий от стартиралия ремонт на трамвайното трасе по бул. " Цар Борис III ". Той стартира от площад " Македония " до бул. " Бъкстон ".

Затворена за придвижване ще бъде ул. " Алабин " - в сектора от улица " Лавеле " до бул. " Христо Ботев ". Движението по " Алабин " ще бъде пуснато през септември.

 Скрийншот: Българска национална телевизия

" В неделя следва затварянето за коли и трамваи на " Алабин " - сред " Христо Ботев " и " Лавеле ". Важно е, че " Лавеле " ще остане отворена на този стадий, с цел да може да се употребява като обходен маршрут, и на първия стадий ще се работи в пътното платно, релсовият път, задно с пътните платна, тротоарите ще бъдат оставени за придвижване на жителите, по-късно ще се изградят и тротоарите ", сподели заместник-кметът на Столична община Ангел Джоргов.

" Очакваме този сектор на улица " Алабин " да бъде подготвен за есента също, несъмнено, знаете че трамвайните релси ще продължат да се работят до идната година, до тогава има заместващ рейс ", сподели кметът на София Йорданка Фандъкова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР