Заради „Продължаваме промяната“ следващото правителство няма да се оправи без

...
Заради „Продължаваме промяната“ следващото правителство няма да се оправи без
Коментари Харесай

Борисов:  Заради „Продължаваме промяната“ следващото правителство ще вдигне данъците


Заради „ Продължаваме промяната “ идващото държавно управление няма да се оправи без да вдигне налозите. Това предвижда водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти във Видин.

„ Следващото държавно управление ще би трябвало най-малко две години да връща заемите на това държавно управление “, съобщи Борисов, съгласно който идващите ръководещи ще бъдат посрещнати от „ падежите на заеми “.

Според него „ България регистрира най-големия недостиг след Орешарски. Сега ще си платим дружно за дяволъка. Бебетата ще връщат тези заеми “.

Лидерът на ГЕРБ прикани Корнелия Нинова да излезе и почтено да каже, че изнасяме оръжие за Украйна и да спре да приказва неистини, че " Борисов желае да изнася оръжие ".

„ Г-жо Нинова, вие сте на власт, а не Борисов. Излезте и почтено кажете: Изнасяме оръжие за Украйна. Това го знаят и децата ", съобщи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ още веднъж повтори тезата си поява на медиатори при газовите доставки към България. По думите му страната ни няма запазен потенциал за доставка на синьо горива през февруари, а това е направено от частна компания.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР