Заради поскъпването на храните, хотелиери не предлагат ол инклузив в

...
Заради поскъпването на храните, хотелиери не предлагат ол инклузив в
Коментари Харесай

Румен Драганов: Там, където Ол инклузив услугата работи в полза на хотелиерите, ще продължи да я има

Заради повишаването на храните, хотелиери не оферират ол инклузив в офертите за идната година, настояват от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация във Варна.

Други специалисти в сектора обаче споделят, че с цел да сме конкурентни на туристическия пазар, хотелиерите би трябвало да оферират ол инклузив.

" Има общо недоумение какво е ол инклузив и какъв е смисълът от него. В Турция да вземем за пример има доста хотели, които избират ол инклузив тактиката, тъй като те се намират посред нищото. Няма какво наоколо да се види като забележителност и по тази причина услугата им е съсредоточена върху задържането на туристите напълно в комплекса. Гърция отхвърли на множеството места ол инклузива, тъй като гърците ценят своите таверни и обявиха, че желаят да запазят локалната стопанска система с тях. Нашите черноморски комплекси са основани на база олинклузив, наричахме го цялостен интернат, тъй като нямаше къде да се хранят гостите отвън хотела. Ол инклузива го има в България повече от 60 години и ще продължи да го има, където услугата работи в интерес на хотелиерите ", сподели Румен Драганов, който е шеф на Институт за разбор и оценка на туризма пред.

" В жестока конкурентна битка сме в туризма. Който е по-добър и който умее, печели гости. Конкуренцията е съотношението цена-качество би трябвало да бъде доста положително и рекламата да върви от уста на уста. Посетители да предлагат на свои близки и познати мястото ", сподели Драганов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР