Заради подготвителни строителни дейности по изграждането на южния обходен колектор

...
Заради подготвителни строителни дейности по изграждането на южния обходен колектор
Коментари Харесай

Заради Южния обходен колектор: Затварят отсечка от бул. Але...

Заради подготвителни строителни действия по построяването на южния обходен колектор следва въвеждането на краткотрайна организация на придвижването в сектор от бул. „ Александър Стамболийски “, осведомят от общинското дружество „ Организация и надзор на превоза “.

Предвижда се на 5 декември (понеделник) към обед да бъде затворена пътната права от кръстовището с ул. „ Димитър Талев “ до продължението на бул. „ Македония “. Това ще стане при изискване, че компанията реализатор на обекта прецизно е сложила нужните пътни знаци и указателни табели съгласно утвърдената краткотрайна организация. От ОКТ предизвестяват водачите да се преценяват с посочените обходни направления.

Очаква се краткотрайната организация да продължи до 15 март 2023 година Южният обходен колектор, който се построява по план на ВиК, е от огромна значимост за Пловдив, припомнят от общината и се извиняват на жителите за породеното стеснение. Затварянето на сектора от „ Димитър Талев “ до пандиза  преди празниците се постанова, с цел да бъде спазен линейният график.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР