Заради пандемията от коронавирус в цял свят, легендата на родния

...
Заради пандемията от коронавирус в цял свят, легендата на родния
Коментари Харесай

Сватба по време на пандемия: Племенникът на Балъков се ожени след 2 отлагания с предпазна маска

Заради пандемията от ковид в целия свят, легендата на родния футбол Красимир Балъков е блокиран в Германия. Бившият народен селекционер и воин от САЩ’94 отпътувал, с цел да види внучето си Диего Армандо в Щутгард и там го заварило изключителното състояние и затварянето на границите на Германия. На 10 април племенника му Антоний, който е някогашен футболист на „ Етър “ и Локомотив “ – Горна Оряховица, вдигнал женитба, без да дочака идването му.

Извънредната обстановка у нас не попречила на 31-годишния футболист да каже „ да ” на обичаната си Стела. Младоженците 2 пъти отлагали сватбата си и не желали повече да чакат. Още повече, че булката била в напреднала блеменност. Сватбеният обред бил много друг от обичайния. На церемонията в Рутуалната зала във Велико Търново участвали единствено младоженците и техните фамилии, като всички те били със наложителните за носене маски. В ролята на фотограф пък влезнал братът на младоженеца.

За да създадат съпричастни всички свои близки, които не можели да участват, Стела и Антоний излъчвали ритуала по интернет. Както останалите родственици, Балъков гледал онлайн венчавката на своя племенник, а подаръкът му бил под формата на паричен превод в немска банка, написа " Уикенд ".
Преди 2 години 54-годишният търновец стана дядо за първи път, откакто щерка му Глория роди наследник от своя обичан Армандо Казо. Въпреки че в спортните среди Балъка е прочут като огромен скъперник, тогава той обилно развързал кесията си и направил подарък от 100 000 евро на внука си. Близки до семейство Балъкови разкриха, че именитият някогашен национал още веднъж бил великодушен към своя племенник, въпреки и с по-скромна сума.
Стела е родом от Омуртаг, само че от 13 години живеела в остарялата столица, където учи право във ВТУ. Съдбата я срещнала с Антоний преди 4 години. От известно време двойката живеела в Германия, където племенникът на Балъков работел като треньор на детски футболен тим. Заради следването си, Стела постоянно пътувала сред България и Германия. Миналото лято Антоний й предложил брак по много необикновен метод. Футболистът мушнал годежния пръстен в авокадо, защото приятелката му била веган и се хранела здравословно. През март двамата се прибрали от Германия във Велико Търново и 14 дни били под карантина у дома. Наложило се да отсрочат датата на венчавката си два пъти, в резултата на което на брачните им халки останали с гравирана неверна дата на сватбата.

Въпреки изключителните условия, Стела и Антоний решили да не отсрочват повече, защото очаквали първото си дете единствено след 2 месеца. За идното раждане младото семейство избрало остарялата столица и към този момент не възнамерявали да пътуват назад за Германия. „ Ако ситуацията в световен мащаб се утежни, може би ще променим проектите си. Пред нас има доста незнайни ивероятно ще се наложи да решаваме бъдещето си в придвижване ”, изяснява бъдещата майка.  

Докато седял блокиран в Щутгард, Балъков поддържал форма с кросови и разходки в гората, до която живеел. „ Не е неразрешено да се излиза, стига да спазваш разпоредбите. Трябва да има разстояние от 3 метра от хората. Така че с това се занимавам главно – спортувам всеки ден. А у дома се занимавам с най-различни неща. Преглеждам си работата от предходни години, подготовки, проучвам това, което съм правил. Правя проекти за в бъдеще какво вероятно може да се промени. Стремя се да употребявам пълноценно времето си ”, изяснява Балъков.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР