Заради отстраняване на авария на кръстовището на улица Богомил“ и

...
Заради отстраняване на авария на кръстовището на улица Богомил“ и
Коментари Харесай

Авария спира водата в район „Източен“ в Пловдив

Заради премахване на повреда на кръстовището на улица „ Богомил “ и улица “Лев Толстой “ в сряда - 6 юли, от 8:00 до 18:00 час а ще бъде спряно водоподаването в регион „ Източен “, оповестиха от Общината.

Аварията е по новия водопровод , положен в границите на осъществяване на дейностите по план „ Подобряване на градската среда в зона с капацитет за икономическо развиване „ Гладно поле “, заяви ръководителят на плана инж. Атанас Чилингиров.

Решението за прекъсване на водата в сряда е взето на среща с присъединяване на управлението на „ Водоснабдяване и канализация ЕООД “ Пловдив, районния кмет на „ Източен “ Иван Стоянов, фирмата-изпълнител на ремонтните действия „ Пътинженеринг “ ЕООД и ръководителят на плана от Общината инж. Чилингиров.

„ На срещата във ВиК бе решено да се работи по премахване на повредата в сряда денем, макар че обсъждахме и опцията фирмата-изпълнител „ Пътинженеринг “ ЕООД да работи в нощните часове на вторник против сряда. Този вид обаче отпадна, защото би предизвикал стеснение на жителите на региона, които отиват на работа в сряда сутринта “, съобщи инж. Чилингиров.

През целия ден в сряда в региона ще бъдат обезпечени четири водоноски, които да доставят жителите с вода. Те ще бъдат ситуирани на улица „ Месемврия “ №9, улица „ Богомил “ №101, улица „ Радко Димитриев “ №13 и на улица „ Гълъбец “ - до пресечката с „ Богомил “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР