Заради отменен полет: Българи с малки деца са блокирани над

...
Заради отменен полет: Българи с малки деца са блокирани над
Коментари Харесай

Заради отменен полет: Българи с малки деца са блокирани над 15 часа на Летище София


Заради анулиран полет: Българи с дребни деца са блокирани над 15 часа на Летище София. Десетки българи с дребни деца стоят с часове на Летище София заради
анулиран полет на нискотарифната компания.
За това алармира един от пострадалите пасажери, които би трябвало да излетят за Мадрид, предаваПовече от 15 часа хората нямат никаква информация.

Елена Митева и десетки други пасажери е трябвало да излетят от София за Мадрид снощи в 22:30 часа. Едва след среднощ на пасажерите обяснено, че има съществено забавяне, а пет часа по-късно
им е обяснено, че полетът им е анулиран.
„ Дори не го оповестиха публично, просто сред хората. И казаха да си вземем багажа и ще ни настанят – тези, които не са от София, в хотели, а на идващия ден полетът ни ще бъде в 12:30 часа. Тоест през днешния ден.
През това време тук имаше майки с деца,
които непрестанно плачеха, възрастни хора, заболели, даже помолиха да излезем най-малко въздух да си вземем – никаква реакция “. И днешният полет, плануван за 12:30 ч., закъснява, сподели Елена Митева.

Първоначално е разгласен за 18:30 часа, само че пасажерите получават разнопосочна информация:
„ Пътниците получават есемеси,
че може би полетът ще бъде в 8 часа, само че публична информация никой няма “. Все още няма коментар от самолетната компания.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР