Заради опасни горещини утрешната футболна среща на стадион Христо Ботев

...
Заради опасни горещини утрешната футболна среща на стадион Христо Ботев
Коментари Харесай

Горещо като ад: Полицията прикани феновете на мача Ботев-Левски да дойдат по-рано

Заради рискови горещини утрешната футболна среща на стадион „ Христо Ботев ” в Пловдив ще стартира в 19.15 ч.

Полицията в града моли посетителите да се възползват от ранното отваряне на входовете на оборудването в 17.15 ч., с цел да се избегнат скупчванията и нежелателни рискови обстановки от топлината.

" В регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи е постъпило предизвестие от Националния институт по метеорология и хидрология за предстоящи високи температури към и над 40 градуса в събота, 22 юли, и разгласен „ оранжев код ” за рисково горещо време в няколко области в страната, измежду които и Пловдивската. По този мотив осведомяваме феновете на утрешния мач сред тимовете на ПФК „ Ботев ” и ПФК „ Левски ”, че началният му час се трансформира от 18.45 ч. на 19.15 ч. Съветваме посетителите на стадион „ Христо Ботев ” да заемат навреме местата си на трибуните, като се възползват от ранното отваряне на входовете от 17.15 ч. и не подценяват персоналните ограничения за предотвратяване от високите температури.

Във връзка с регламентираната от Закона за запазване на публичния ред и осъществяване на спортни мероприятия възбрана на територията на спортното оборудване да се внасят всевъзможен тип бутилки, от клуба на домакините ще бъдат обезпечени чаши за еднократна приложимост, в които може да бъде пресипана носената вода или безалкохолна напитка. ", показаха от полицията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР