Заради опашките от граждани, подменящи лични документи, служителите от сектор

...
Заради опашките от граждани, подменящи лични документи, служителите от сектор
Коментари Харесай

Паспортните служби в област Пловдив с удължено работно време

Заради опашките от жители, подменящи персонални документи, чиновниците от бранш „ Български документи за идентичност “ и звената в шестте районни ръководства в Пловдив, както и в Асеновград и Карлово, краткотрайно ще работят с удължено работно време до 3 септември.

В делничните дни административните услуги в паспортните служби ще се правят от 7.30 ч. до 17.30 ч. без спиране. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Пловдив. При нужда, управлението е в подготвеност да продължи краткотрайната организация и през идващите месеци.

Натовареността на гишетата в бранш “Български документи за самоличност” в Пловдив, ул. “Волга” № 70 и звената за български документи в тринадесетте районни ръководства е голяма. Целта е да се подкрепят жителите в избора им на поделение, в което да подменят персоналните си документи.

От ОДМВР – Пловдив напомнят, че всички, които имат непрекъснат адрес на територията на пловдивска област могат да подават заявки за издаване на български персонални документи във всяко едно от звената БДС на дирекцията на Министерство на вътрешните работи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР