Заради очакваните обилни валежи МВР разреши на гражданите от София

...
Заради очакваните обилни валежи МВР разреши на гражданите от София
Коментари Харесай

Разрешиха чадъри за посрещането на папата в София

Заради предстоящите значителни превалявания Министерство на вътрешните работи позволи на жителите от София да носят и чадъри, с изключение на дъждобрани, при посрещането на папа Франциск. Очаква се светият отец да дойде след към два часа в столицата, а подготовката за посрещането му е " под конец ".

Пред Нова телевизия основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов съобщи, че родните служби и полиция са изцяло подготвени за посрещането на височайшия посетител. Стотици служители на реда са командировани в София, с цел да се включат в защитата и обезпечаването на реда и спокойствието при прекосяването на кортежа на папа Франциск.

В центъра на столицата са въведени изключителни ограничения за сигурност, а присъстващите на прекосяването на светия отец са посъветвани да отидат на място час-два преди началото на мероприятието. / Pik.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР