Заради обявената пандемия от COVID-19 се налага Ара Маликян да

...
Заради обявената пандемия от COVID-19 се налага Ара Маликян да
Коментари Харесай

Концертите на Ара Маликян се отлагат за 12 – 15 март 2021

Заради оповестената пандемия от COVID-19 се постанова Ара Маликян да приключи през март турнето си Royal Garage Tour и да отсрочи концертите му в България за месец юни. С вярата епидемията да бъде овладяна и да заживеем още веднъж познатия ни живот.
За жал, и сега обстановката остава все по този начин несигурна. Не единствено тъй като концертните зали остават затворени, само че и поради непрестанно изменящите се ограничения за сигурност, неприложими към осъществяване на събития от огромен мащаб. Също по този начин е значимо здравето на нашата аудитория, на вас – почитателите, на музикантите, техниците, на целия екип, който работи за реализирането на един концерт.
За страдание, тези условия ни слагат в неспособност да проведем концертите на Ара Маликян, планувани за месец юни, и взехме решение те да бъдат отсрочени още веднъж.
Нашият отрасъл е подложен пред изключителни тествания. Музиканти, актьори, всички работещи в областта на културата са извънредно наранени от рецесията, без опция да работят за неустановен интервал от време. Призоваваме ви към схващане за обстановката, в която се намираме.
Въпреки това, ние имаме вяра, че всичко ще бъде наред и още веднъж ще можем  да ви поканим в концертните зали. През последния месец екипите ни работиха интензивно, с цел да осигурим нови дати за концертите на Ара Маликян в България, да ви срещнем с насладата от неговата музиката и неговите „ кралски гаражи ”.
Новите дати за концертите на Ара Маликян са 12.03.2021г. -  София, 13 март 2021 – Варна, и 15 март 2021 – Пловдив.
Закупените билети ще важат  за новите дати без презаверка. Онези от вас, които нямат опция да посетят новите дати, билетът им ще бъде презаверен за друго събитие на BG Sound Stage на същата стойност и ще може да бъде употребен до края на 2021 година Презаверките ще могат да се вършат по открит в Ивентим по открит ред, който ще оповестим след 16 юни 2020г.
Благодарим ви за доверието, за търпението, за положителния усет към музиката! Цигулката на Ара Маликян ще продължи своето странствуване. Сигурни сме, че неговите правилни почитатели ще го дочакат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР