Заради новите условия и правила на работа и живот при

...
Заради новите условия и правила на работа и живот при
Коментари Харесай

Вайбър удвои участниците в групови чатове заради пандемията

Заради новите условия и правила на работа и живот при съществуването на ковид и потребността от контакт с близки, сътрудници и другари, Вайбър (Viber) заяви, че удвоява на 10 участниците в груповите диалози в едноименното приложение за безвъзмездна връзка.

Компанията напомня, че всички самостоятелни и групови чатове са криптирани от край до край, дружно с позвъняванията, известията, фотосите и споделените документи. Нищо от това, което потребителите споделят, не се резервира на сървърите на Viber. Веднъж изпратени, известията могат да бъдат отворени и прочетени единствено от получателя на посланието и нито една трета страна, в това число Вайбър, няма достъп до тях.

" Поставяме си за цел да свързваме хората по-лесно, когато сме изправени пред пандемия, при която контакти онлайн са сведени до най-малко. С увеличение броя на хората, които работят по домовете си, с цел да лимитират разпространяването на Covid-19, желаеме да създадем сигурна и предпазена среда, в която да поддържат връзка с обичаните си хора, където и да се намират”, разяснява Офир Ейял, основен действен шеф в компанията.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР