Заради новата мутация на коронавируса - Омикрон, открит в Африка,

...
Заради новата мутация на коронавируса - Омикрон, открит в Африка,
Коментари Харесай

Българка в ЮАР: В Европа има повече случаи на Омикрон, отколкото тук

Заради новата разновидност на ковид - Омикрон, открит в Африка, десетки страни не разрешиха полетите от Южна Африка и още няколко страни в района. До момента няма смъртен случай, провокиран от този вид на ковид .

Пред Нова телевизия Антония Биолчева - е българка, която живее в Южна Африка от 30 години разяснява, че в Европа има повече случаи, в сравнение с при тях.

" Лошото е, че го откриха тук и споделиха, че това е южноафрикански вирус , което направи тъй че да се спрат всички полети за и от Южна Африка ", сподели Биолчева.
 Ива Христова: Ваксините ще работят против
Ива Христова: Ваксините ще работят против " Омикрон "

Още е рано да се приказва за пета вълна на ковид

Тя разяснява и възбраната за самолетни полети от Южна Африка и още няколко страни в района.

" Вчера имаше полети, които, до колкото разбрах, ще транспортират част от, както и един румънски тим по ръгби. Мисля, че още веднъж ще ги пуснат. Това беше някаква еуфория, откакто Англия и Катар стопираха полетите, само че до колкото разбрах ще продължат да летят ", сподели Антония Биолчева.

" Все още е доста рано да се приказва какви са признаците и какво може да стане с новия вариан т, само че до колкото разбрахме той е доста по-малко рисков в сравнение с Делта ", сподели тя.
 Николай Витанов чака Омикрон след Нова година
Николай Витанов чака Омикрон след Нова година

Новият вариант не е добра вест за здравната система

Сънародничката ни сподели, че в Южна Африка към 70% от възрастните хора са имунизирани, по-младата група не е ваксинирна, само че натам вървят нещата, че желаят да имунизират и тях, защото се приказва, че новият вид се популяризира повече измежду тях , добави Биолчева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР