Заради настоящата ситуация с разпространението на COVID-19, Гордън Рамзи реши

...
Заради настоящата ситуация с разпространението на COVID-19, Гордън Рамзи реши
Коментари Харесай

Защо съседите на Гордън Рамзи го гонят от дома му

Заради актуалната обстановка с разпространяването на COVID-19, Гордън Рамзи реши да се реалокира, дружно със фамилията си, от Лондон във вилата си в Корнуол, където да прекарат известно време под домашна изолираност. Готвачът и фамилията му са във вилата си от 20 март, като се пробват прецизно да съблюдават всички рекомендации на здравните управляващи.
 Дейвид Бекъм, Гордън Рамзи, The Londoner Macao и новото им начинание
Какво ни готви Дейвид Бекъм

Бившият футболист скача в дълбоки води

Чудесна решение от негова страна, помислихме си ние, което обаче по никакъв начин не се нрави на съседите му в Корнуол. Те не желаят известният готвач там, тъй като се тормозят за здравето си. Много от тях считат, че Рамзи може да е " донесъл " ковид от Лондон в другояче по този начин спокойното им градче.

Съседите на Рамзи упорстват той да се върне в Лондон със фамилията си, като даже заплашват, че ще оповестят адреса му, с цел да стане притежание на необятната общност. Те се надяват, че по този метод ще го принудят да си тръгне.

View this post on Instagram
A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on Apr 4, 2020 at 1:41am PDT

Местните обаче нямат проблем само с Гордън Рамзи, а с всички притежатели на вили там, които отскачат, с цел да наглеждат парцелите си. Хората от Корнуол упорстват управляващите да затегнат контрола върху притежателите на вили, с цел да лимитират опцията " външните хора " да разнесат болестта в града им, написа Daily Mail.
 Гордън Рамзи, 24 Hours To Hell and Back и за какво готвачът се облече като жена
Гордън Рамзи по този начин, както не сме го виждали в никакъв случай до момента

Поредният самоуверен експеримент
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР