Заради масовите съмнения, че ваксините срещу Ковид са подправени с

...
Заради масовите съмнения, че ваксините срещу Ковид са подправени с
Коментари Харесай

Журналистка от "Ню Йорк Таймс" излезе с разкритие за ваксината и микрочиповете

Заради всеобщите подозрения, че имунизациите против Ковид са подправени с разнообразни детайли и вещества, "Ню Йорк Таймс " излезе със свое мнение: Не, във имунизацията за COVID-19 няма микрочип. Това написа Катрин Ву от името на "Ню Йорк Таймс ".

По думите й, работата на Ву е да следи опитите за дезинформация в обществените мрежи и да развенчава митовете.

По тематиката за имунизацията тя изрично опровергава "конспиративни " теории, циркулиращи онлайн, съгласно които държавното управление е заложило във имунизацията микрочип за следене и наблюдаване на хората.



Във имунизацията на Pfizer и BioNTech има 10 съставки, написа Ву.

"Активната съставна част е молекула, наречена RNA или mRNA, която съдържа генетични указания за коронавирусен протеин, наименуван Spike. Тя "инструктира " човешките кафези да го създават ", написа още в публикацията.

По думите на авторката на материала това оказва помощ на тялото да научи една от характерностите на вируса, тъй че той да бъде разпознат и погубен, в случай че се опита да провокира зараза.

Останалите 9 съставки, посочени в публикацията са:

1. Четири липида: Три с невероятно комплицирани химични наименования, които образуват лоен, предпазен балон към RNK и холестерола

2. Захароза (захар)

3. Четири типа соли: калиев хлорид, едноосновен калиев фосфат, главен натриев фосфат дихидрат и натриев хлорид (готварска сол)
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР