Заради маче между ПФК Левски“ и ФК “Апоел Беер Шева“

...
Заради маче между ПФК Левски“ и ФК “Апоел Беер Шева“
Коментари Харесай

Полиция спира движението около Герена довечера

Заради маче сред ПФК „ Левски “ и ФК “Апоел Беер Шева “ Столична дирекция на вътрешните работи подхваща ограничения за защита на публичния ред. Мачът е от 20 часа на стадион Виваком Арена „ Георги Аспарухов ”.

Униформените ще наблюдават за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и движимости /огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително парфюми и чадъри/.

Ангажимент по защитата на спортната среща имат частни охранителни компании, чиято задача е да наблюдават за запазване на реда на територията на стадиона по време на провеждането на срещата.

При активността си те ще бъдат подпомагани от полицейски чиновници, които ще се намесват единствено в случай че е належащо.

С цел отбягване на скупчване, апелът към феновете е да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за гости ще бъдат отворени в 18 часа.

Преди, по време и след осъществяване на футболната среща полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на закононарушения на територията на града.

В следобедните часове е възможно  да възникне краткотрайно усложнение на придвижването в централната градска част.

От страна на уредника са подхванати прецизни ограничения за недопускане на гости, които имат наложена възбрана за посещаване на спортни мероприятия.

Малолетни ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет.

Феновете на „ Левски “ ще бъдат допускани на отворените входове на браншове А, Б и В, а тези на ФК “Апоел Беер Шева “ на бранш Г.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР