Заради мача между ПФК Левски“ и ФК “Айнтрахт Франкфурт“ СДВР

...
Заради мача между ПФК Левски“ и ФК “Айнтрахт Франкфурт“ СДВР
Коментари Харесай

Затягат мерките за сигурност в София

Заради мача сред ПФК „ Левски “ и ФК “Айнтрахт Франкфурт “ Столична дирекция на вътрешните работи подхваща ограничения за защита на публичния ред и организация на придвижването в столицата. Освен това украинската общественост отбелязва и Деня на независимостта.

Мачът е среща от шампионата на „ Лига на конференциите “ и е с начален час 20 часа на Националния стадион „ Васил Левски “.

От страна на уредника са подхванати прецизни ограничения за недопускане на гости, които имат наложена забрана за навестяване на спортни мероприятия.

Малолетни ще се позволяват на територията на стадиона единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет. Феновете на „ Левски “ ще бъдат допускани на отворените входове на браншове А, Б, В, и част от Г, а  тези на  ФК “Айнтрахт Франкфурт “ през вход 23 и 24 на бранш Г и вход 25 на бранш А.

Преди, по време и след осъществяване на футболната среща  полицейските чиновници ще наблюдават за опазването на публичния ред и за недопускането на закононарушения на територията на града.

Вечерта в София във връзка Деня на независимостта на Украйна също ще има събития.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР