Заради кризата покрай пандемията от коронавирус в Манчестър Юнайтед ще

...
Заради кризата покрай пандемията от коронавирус в Манчестър Юнайтед ще
Коментари Харесай

Коронавирусът отказва Ман Юнайтед от Хари Кейн?

Заради рецесията около пандемията от ковид в Манчестър Юнайтед ще свият трансферния си бюджет за това лято и по този начин няма да могат да привлекат състезател от калибъра на Хари Кейн, твърди " Гардиън ".

Доказан голмайстор като нападателя на " шпорите " е измежду евентуалните цели на Оле Гунар Солсяер. В обикновено лято управлението на " алените дяволи " би отпуснало на мениджъра задоволително пари, с цел да предприеме атака за 26-годишния англичанин. Тъй като договорът на Кейн е чак до 2024 година, неговата цена е в размер на 150 млн. паунда. Тази сума обаче е станала нереалистична за клуба поради неяснотата към бюджета в обстановката с COVID-19, написа изданието.

Manchester United redraw budget and accept player of Kane's cost out of reach. By @JamieJackson___ https://t.co/bUmqydGehn
— Guardian sport (@guardian_sport) April 20, 2020
Най-оптимистичният вид за подновяването на сезона във Висшата лига е 13-14 юни, а най-лошият - не по-рано от октомври. Ако шампионатът продължи при затворени врата, ще бъдат изгубени милиони лири от продажбата на билети. Ако пък изобщо не се изиграят оставащите мачове, загубите ще са доста по-мащабни, най-много заради неналичието на пари от телевизионните права. Юнайтед имат девет оставащи срещи в британския хайлайф - четири семейства и пет гостувания. Тимът също по този начин взе участие в Лига Европа, където в първия 1/8-финален дуел победи с 5:0 ЛАСК (Линц) в Австрия. УЕФА желае да приключи този шампионат през август, добавя вестникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР