Заради изказването, че е български генерал главният секретар на МВР

...
Заради изказването, че е български генерал главният секретар на МВР
Коментари Харесай

Бивш вътрешен министър: За изказването, че е генерал Петър Тодоров може да бъде уволен

Заради изявлението, че е български военачалник основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров може да бъде уволнен. Това сподели пред БиТиВи някогашният вътрешен министър Емануил Йорданов.
Прочетете още
Той подсети, че Министерство на вътрешните работи е девоенизирано още от 2006 година. Затова и Тодоров не е военачалник, а е основен комисар. Самото изявление Тодоров направи през вчерашния ден, когато подаде оставката си от поста.

" Вярвам, че те ще продължат съзнателно да извършват отговорностите си. Аз обаче съм подложен в обстановка, в която не мога да върша това. Настоящото политическо управление на Министерство на вътрешните работи няма волята да продължи битката за правда. За мен този пост не е самоцел. Аз имам чест и достолепие на български офицер и военачалник, а без тези качества няма по какъв начин да бъдеш същински чиновник на реда ", сподели през вчерашния ден Тодоров. 

Той изясни още, че не можел да работи с вътрешния министър Калин Стоянов. Според Тодоров той нямал волята да продължи борбата за правда на Министерство на вътрешните работи. Определи претекстовете, с които Стоянов изиска оставката му, като политически и напомнящи записите от Националното заседание на " Продължаваме промяната ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР