Заради бутилка българско уиски Блек Рам за 7,90 лв. мъж

...
Заради бутилка българско уиски Блек Рам за 7,90 лв. мъж
Коментари Харесай

Скитник е в ареста заради кражба на Блек Рам за 7,90 лв. и юмручна закана |

Заради бутилка българско уиски " Блек Рам " за 7,90 лева мъж е с мярка за неотклонение " задържане под стража ", оповестиха от бургаския областен съд.

Любителят на уискито бил хванат на мястото на престъплението и замахнал с пестник към лицето на продавачката. Грабежът представлявал рисков рецидив и се санкционира със затвор от 5 година до 15 година, т.е. отнася се за тежко съзнателно закононарушение по смисъла на закона, прецизират от съда.

Според магистратите " предметът на незаконното посягане е с доста ниска стойност, само че в тази ситуация съответната незаконна демонстрация е належащо да бъде прегледана в комплекс с данните за личността на дееца ".

От данните от справката за съдимост на Стефан П. се открива, че по отношение на него са били постановени два неоправдателни правосъдни акта за осъществени закононарушения срещу собствеността, като последно наложеното му наказване отнемане от независимост за период от 2 година и четири месеца е било изтърпяно на 24 октомври 2017 година

" Наличието на предишно, несъответстващо на закона държание, включващо посочените нагоре осъждания на обвинения, от една страна, е индикатор за незаконни настройки, а от друга - дава съображение на съда да одобри, че съществува заплаха от осъществяване на незаконна демонстрация от този обвинен, при положение, че свободното му напредване не бъде лимитирано с най- тежката мярка за неотклонение ", написа Бургаският областен съд в своите претекстове. В поддръжка на извода за съществуване на действителна заплаха от осъществяване на закононарушение са и данните, че преди осъществяването на действието, предмет на обвиняването, обвиненият е направил опит да отнеме от различен търговски обект две бутилки алкохол.

Освен това има заплаха Стефан П. да се укрие. Той има адресна регистрация в Сливен, на който не живее там, като е бил обявяван за търсене по друго дело от Районно полицейско ръководство - Сливен. Обвиняемият води бездомнически метод на живот, злоупотребява с алкохол и постоянно нощува в изоставени здания.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР