Зара Тиндал отдаде почит на майка си, принцеса Ан, като

...
Зара Тиндал отдаде почит на майка си, принцеса Ан, като
Коментари Харесай

Кралската почит на Зара Тиндал за £4 милиона към кралицата и принцеса Ан в деня на сватбата с Майк

Зара Тиндал отдаде респект на майка си, принцеса Ан, като носеше тиара на стойност до £4 милиона в деня, в който се ожени за нея брачна половинка Майк.

Тиарите са това, което алегорично придава на кралското семейство техния кралски статут, само че дамите нямат право да ги носят до деня на сватбата си. Това не се отнася единствено за родените в кралското семейство, като Зара, само че и за дами, които се женят във компанията, като брачната половинка на принц Уилям Кейт и брачната половинка на принц Хари Меган Маркъл.

Зара и Майк Тиндал се ожени в Canongate Kirk на Кралската миля в Единбург на 30 юли 2011 година В нейния специфичен ден изборът на тиара на Зара остави кралските почитатели комплицирани, защото чакаха тя да носи нещо друго.

Традиция в кралското семейство е принцесите да носят същата сватбена тиара, която носеше майка им. Например, когато принцеса Ан потегли по пътеката, с цел да се омъжи за капитан Марк Филипс през 1973 година, тя носеше тиарата с ресни на кралица Мери, същата диадема, носена от кралица Елизабет I...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР