Зара Тиндал и нейният съпруг Днес Майк даде топло посрещане

...
Зара Тиндал и нейният съпруг Днес Майк даде топло посрещане
Коментари Харесай

На състезания! Зара и Майк Тиндал пристигат на Magic Millions Race Day с най-добрия приятел на принц Хари Начо Фигерас, след като отлетяха до Австралия за сделка, `която им донесе £1,5 милиона`

Зара Тиндал и нейният брачен партньор Днес Майк даде топло посрещане на най-хубавия другар на принц Хари, когато дойдоха дружно за ден със надпревари на Голд Коуст в Австралия

Тя добави нотка искра към ансамбъла си със сребристи заострени токчета и избра да държи косата си надалеч от лицето си с елегантно прибрана коса.

Майк, някогашен състезател на ръгби, 45, избра съвсем бял костюм, комбиниран с класическа бяла риза и вратовръзка на черни и сребристи райета.

Начо, който също работи като модел и лице на Ралф Лорън, дружно с поло кариерата си, носеше прашен розов костюм и подобаваща вратовръзка за деня си на открито – докато Делфина също избра розово в рокля с украсена риза.

Двете двойки са близки другари и се счита, че са се срещнали посредством взаимната си обич към всички неща, свързани с конния спорт.

Зара и Майк не са рабо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР