Зара работи във любимото ни приложение - Viber. Там е

...
Зара работи във любимото ни приложение - Viber. Там е
Коментари Харесай

Категория Superwoman: Зарена от Viber

Зара работи във обичаното ни приложение - Viber. Там е меко казано, напълно виновна за PR & Marketing-а в Централна и Източна Европа. През останалото време е доста наш човек - харесва тесните софийски улички, хубавите пекарни и се оприличава на стикер.
Здравей, Зарена, по какъв начин си?
Здравей, Злати. Чувствам се отлично, благодаря.
Кажи къде те намираме и с какво се занимаваш?
Намираш ме в София (смее се), чиста случайност, тъй като на следващия ден още веднъж пътувам. Използвам оптимално времето си тук, с цел да обсъдя с екипа настоящите планове, преди още веднъж да се пръснем по света.
Каква е концепцията зад Viber?
Мисията на Viber, постоянно е била една - да оказва помощ на своите консуматори да се свързват свободно с всеки и на всички места по света. Нашият артикул се употребява от близо 1 милиард консуматори световно и най-голямата ни отговорност е да им оказваме помощ да поддържат връзка с значимите за тях хора по елементарен, бърз, занимателен и не на последно място сигурен метод.
Като част от фамилията на Rakuten, Viber съставлява и платформа, която разрешава на марките да се свържат непосредствено с техните клиенти, да им оказват помощ да провеждат по-добре ежедневните си задания, да ги вдъхновят, осведомят или да им дадат опция да се забавляват по този начин, както го вършат с приятелите си.
Разбрахме, че имате да се похвалите с нещо ново. Ще ни разкажеш ли малко.
Разбира се. В края на месец февруари, по време на Световния Мобилен Конгрес в Барселона, създателят на Rakuten показа най-новия ни артикул, Viber Communities, с което се трансформираме в първото мобилно приложение, което не лимитира броя на участниците в групови диалози. По този метод имаме неповторимата опция да предоставим на потребителите функционалност, посредством която да се свързват с световни общности в мащаб, неосъществим до момента при сходен вид мобилна връзка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР