Зара, която стана известна с участието си в Биг Брадър

...
Зара, която стана известна с участието си в Биг Брадър
Коментари Харесай

Защо Зара от „Биг Брадър” заряза мъжа си Ерик и какво е общото между нея и Черната Златка? Вижте ТУК

Зара, която стана известна с присъединяване си в Биг Брадър и връзката си с Ицо 100-те манекенки от известно време се е върнала в България, само че без брачна половинка си Ерик. Красавицата се е трансформирала много от последното си посещение в София. Подобно на Златка Димитрова Зара е замязяла на мъж от манията по фитнеса и безкрайните часове прекарани в залата, видя HotArena. Запознати издават, че до неотдавна родната красавица се подготвяла за съревнование по културизъм и доста се надявала да завоюва първото място.

Риалити звездата Светлозара Трендафилова, по-известна като Зара от първия сезон на шоуто „ Биг Брадър ”, от години живее в чужбина с австралийския си брачен партньор Ерик Уотсън. След като взе всичко от родния всемирски живот, атлетичната брюнетка отпътува за Дубай и смени един куп любовници, а най-после напълно изненадващо се омъжи. Зара се кротна до сегашния си сътрудник, който публично е неин брачен партньор от 2016 година Бившата държанка на Христо Сираков рядко се връща в България, само че не щеш ли преди броени дни бе видяна в известно столично заведение напълно в женска компания. Явно брачният партньор й не ще да идва в София и Зара е пристигнала сама, с цел да се види с другари и родственици.

Палавата брадърка се залюби със заможния австралиец на остров Бахрейн и бързо съумя да му завърти главата. Ерик е професионален лекоатлет и убедил брюнетката да взе участие в триатлон, включващ 2 км плуване, 90 км колоездене и 21 км бягане. Състезанието било с дълготрайност 7 часа и улисани в подготовката и ежедневните тренировки, двамата се харесали и се сближили.

Малко откакто станали гаджета, Уотсън завел приятелката си в родна Австралия, с цел да я запознае със фамилията си, а годежът им не просрочен. Зара получила предложение за брак навръх рождения си ден по време на сантиментална разходка до фамозния остров Ротнест – един от най-старите австралийски курорти. Ерик паднал на колене и извадил пръстен с елмаз, а тя без да се замисли дала отговор с „ да ” на въпроса му.
Близки до съпрузите настояват, че към момента не мислят за деца, тъй като имат напълно други цели и ползи. Занимават се интензивно със спорт, а Зара се е преквалифицирала в професионален фитнес инструктор. Подтикната от мъжа си, тя всекидневно тренира с огромни тежести в залата, вследствие на което е напомпала такива мускули, че и някои мъже биха й завидели.

Запознати издават, че до неотдавна родната красавица се подготвяла за съревнование по културизъм и доста се надявала да завоюва първото място. „ Винаги съм била спортна натура, само че преди бях по-скоро кльощава, в този момент съм атлетична и се одобрявам повече ”, споделяла е тя с приятелите си в обществената мрежа.  Преди да се посвети на бодибилдинга, Зара дълго време търсеше своето занятие за изява. След „ Биг Брадър ” тя се опитва като тв водеща, след това отпътува за Ню Йорк, където учеше актьорско майсторство, само че прекъсна образованието си, напомня " Уикенд ".

Покрай връзката си със скандалния контрабандист Иван Танев - Универсалния, риалити звездата отпътува за Дубай и се откри трайно там. Тогавашният й ухажор бе разгласен за интернационално търсене от Интерпол поради присъединяване в незаконни схеми. Варненката в началото избяга с него, само че след това й омръзна играта на гоненица и го заряза.  Светлозара имаше връзка и със застаряващия плейбой Христо Сираков, прочут още като Ицо Стоте манекенки. След раздялата си те запазили положителни връзки и даже още се чували по телефона понякога.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР