Зара и Майк Тиндал може и да не са сред

...
Зара и Майк Тиндал може и да не са сред
Коментари Харесай

Влюбени гълъбчета в кралски двор: Майк и Зара Тиндал

Зара и Майк Тиндал може и да не са измежду най-популярните членове на кралското семейство. Поне до момента в който не попаднем на фотоси на двойката, които ни убеждават, че си заслужава да им обърнем особено внимание.

Зара е дъщерята на принцеса Ан - единствената щерка на кралица Елизабет от брака й с Марк Филипс.

През 2011 година Зара Филипс се омъжва за Майк Тиндал, член на британския народен тим по ръгби. А от всичките им обществени прояви и фотоси виждаме, че след 11 години брак двамата не престават да се държат като млади влюбени.
 Снимка 579457
 

По време на празненствата за Платинения празник на кралицата Майк постоянно се майтапеше със брачната половинка си, като се снимаше с нейните шапки. Той беше и индивидът, който успяваше да овладее дребния принц Луис, който той скучаеше по време на празничния концерт пред Бъкингамския замък.

Поредните " влюбени " фотоси на Майк и Зара са от тази седмица. Съпрузите, които са родители на осемгодишната Миа, четиригодишната Лейна и и едногодишния Лукас, бяха измежду публиката на тенистурнира Уимбълдън.

Освен че, както нормално, бяха координирали тоалетите си, двамата демонстрираха страхотните ти фамилни връзки и даже се целунаха обществено - рядко срещано събитие измежду членовете на кралското семейство.

Според специалиста по кралски етикет Майка Майер, представена от People, няма строги правила за това дали членове на кралското семейство могат да демонстрират любовта си към половинките си на обществени места. Майк и Зара Тиндал са избрали да го вършат и не се тормозят от това.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР