Зара, една от първите звезди на Биг Брадър, смело скача

...
Зара, една от първите звезди на Биг Брадър, смело скача
Коментари Харесай

Помните ли Зара от „Биг Брадър“? Не е за вярване как изглежда сега след тази драматична промяна (СНИМКА)

Зара, една от първите звезди на „ Биг Брадър ”, самоуверено скача в предизвикването да стане първенец по културизъм. Бившата държанка на Христо Сираков е претърпяла трагична промяна на тялото и духа си, само че не счита да стопира тук.
За да ускори въздействието си в новата си специалност – експерт по хранене и здравословен живот, тя е решила да се яви на няколко надпревари за красиви тела и да завоюва интереса на спонсори и фенове. Така се надява да събере нови клиенти за стратегиите си и да даде подтик на новата си кариера.
За миналите съвсем 12 години в светлините на прожекторите Зара се изяви в какво ли не. Брадърката беше модел, водеща на шоу и развлекателна игра, за малко се опита да се занимава с реклама, дизайн и актьорство. Така и не съумя обаче да откри сфера, в която да изпъкне с качествата си.
Помните ли Зара от " Биг Брадър "? Не е за поверие по какъв начин наподобява в този момент след тази трагична смяна (СНИМКА)

Откакто се ожени за австралийския сърфист Ерик Уотсън, варненката реши да направи спорта съществена част от живота си. Заради него тя стартира да се вълнува от хранене и възстановяване на цялостното функционално положение на тялото. Искала да му помогне да реализира по-добри резултати с дъската. Надявала се да подкрепи неговата спортна кариера и незабелязано сама почнала да се храни по този начин, с цел да не го изкушава. След това обаче Зара открила, че тялото й се повлиява доста добре от режима и почнала да изследва резултата му върху хора, които нямат потребност от толкоз доста сила за сърф, а за всекидневието си.
„ Тялото ни се отплаща за грижите, които му посвещаваме ”, споделя своята нова фикс идея Зара и опитвала да въздейства освен на околните си, само че и на непознати с режима си на живот.

На доста от тях изготвила гратис режими за диета, с която да подобрят фигурата си и качеството на здравето си. Към него много сполучливо присъединила и тренировките в зала, с цел да не стои като отпусната лелка до по-младия си мъж. Двамата с първенецът по сърф са дружно от близо пет години за това време Зара се стараела да не му омръзне. Te се венчаха скрито преди две години в София, а от този момент непрекъснато се шушука за проектите им да имат правоприемник. Варненката била подготвена да има деца, само че до в този момент не се получавало. Зара обаче не желала да насилва тялото си и го оставила единствено да вземе решение дали желае да я направи майка и по кое време, написа „ Уикенд “.
Източник blitz.bg

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР