Запушеният нос причинява сериозен дискомфорт, а лекарствата, които могат да

...
Запушеният нос причинява сериозен дискомфорт, а лекарствата, които могат да
Коментари Харесай

Благодарение на този прост метод ще забравите за запушения нос

Запушеният нос предизвиква сериозен дискомфорт, а медикаментите, които могат да отстранят казуса, не всеки път са ни на разположение и не всеки път са ефикасни.

Йоханес Гретен, който е експерт в Института по китайска медицина в Хайделберг, разкри елементарен трик, който ще ви помогне да още веднъж да дишате свободно.


За разрешаване на казуса ще ви е нужен елементарен ключ и с негова помощ би трябвало да извършите особено упражнение.

Първо ключът би трябвало да се приложи към ноздрата, която е по-запушена от другата и с него да се създадат осем завъртания във всяка посока, а по-късно да се повтори процедурата с другата ноздра.

След това би трябвало да намерите точката сред веждите, която се пада тъкмо над ръба им - това е почти средата на челото. Притиснете клевета към нея и направете осем завъртания във всяка посока. Това се повтаря 3 пъти.

В рамките на няколко минути ще изпитате облекчение. За да се удължи резултатът, упражнението може да се извършва три следващи пъти. Тайната се крие в оказването на напън върху точки, отговарящи за функционалността на синусите.

Важно: Статията е с осведомителен темперамент и предоставената в нея информация не може да замести консултацията с доктор! При съществуването на здравословен проблем се консултирайте със експерт.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР