Запознайте се със Силвена Богоева. Тя е ръководител Бизнес отдел

...
Запознайте се със Силвена Богоева. Тя е ръководител Бизнес отдел
Коментари Харесай

Мястото на бизнес хората в банката, в която не спират да учат

Запознайте се със Силвена Богоева. Тя е началник Бизнес отдел - " Малки и междинни предприятия " в ПроКредит Банк и образец за сполучлив управител, избрал да развива своята кариера в банковия бранш. Тя работи във финансовата институция от близо 16 години, започвайки като стажант Бизнес Кредитиране.
 Силвена Богоева - началник Бизнес отдел -
Източник:

Силвена Богоева - началник Бизнес отдел - " Малки и междинни предприятия " в ПроКредит Банк

" Средата в Бизнес отделите е подобаваща за така наречен " бизнес хора ", които желаят да ръководят процеси, артикули, хора. Именно за това Силвена и нейните сътрудници се възприемат за " бизнесмени ", а не за типичните банкови чиновници. На процедура ние срещаме всевъзможен тип бизнес. Изцяло сме потопени в другите браншове на стопанската система, виждаме по какъв начин оперират компаниите в България, а това е скъп опит и познания. Работата в Бизнес отдел - Малки и междинни предприятия е извънредно динамична и забавна. Свързана е със основаване и развиване на бизнес тактиката на банката, с цел да бъде сътрудник на дребния и междинен бизнес в страната. Това, което дръзвам да настоявам, вършим над 20 години доста сполучливо ", споделя тя.



" Твоето БЪДЕЩЕ " е обща платформа на Webcafe.bg и Money.bg за кариерно развиване, която свързва гениите с бизнеса.

Инвестиране в образования за по-успешни водачи

Едно от основните неща, за това чиновник на Банката да усъвършенства своите професионални качества е стремежът за нови познания и участия в разнообразни образования. Силвена Богоева счита, че точно вложението в възстановяване на квалификацията на работещите е основна част от формулата за триумф във всяка добра компания. Самата тя не стопира да учи и да развива уменията си.
 Снимка 646839
Източник:

" При нас всички чиновници имат опция да преминат през разнообразни образования, които се организират, както в банката, по този начин и в нашите ПроКредит Академии в Германия. Като стартираме от курс по британски език и стигнем до разнообразна стратегия на образование в Банкерска и Мениджърска Академии. С сътрудници от всички ПроКредит Банки в Групата споделяме друг опит и практики, дружно се развиваме професионално, подобряваме информационните си умения и се учим на приемливост и обществена отговорност. Там, като се изключи че се образоваме по какъв начин да бъдем сполучливи водачи, имаме опция да учим филантропични науки за човешкото общество и просвета, тъй като считаме, че те са неизменима част от нашата ежедневна работа. Да можем и да управляваме, и да сме покрай хората ", споделя тя.

Дигитализация и изкуствен интелект

Навлизането на изкуствения разсъдък трансформира банките и занапред ще трансформира съвсем всяка друга специалност. А главният въпрос, който всички си задават, продължава да е ще изместят ли технологиите човешкия фактор.
 Снимка 646732
Източник:

" Човешкият фактор няма по какъв начин да изчезне. Аз имам вяра, че новите технологии ще ни оказват помощ да си вършим по-ефективно работата, ще предоставяме по-добри услуги и артикули, което ще докара до още повече рационализиране - и личностно, и като чиновници. Ние като Банка постоянно сме покрай нашите клиенти, предлагайки им експертно решение за техния бизнес. Това няма по какъв начин да стане единствено посредством изкуствен интелект ", декларира тя.

Нови планове, артикули и услуги

Идеите за нови артикули и услуги в ПроКредит Банк идват точно от бизнес отделите. Силвена Богоева споделя, че тук основна е противоположната връзка от клиентите и сътрудниците за това по какъв начин продуктите и услугите да бъдат усъвършенствани.

" В момента бизнес екипите работим по разнообразни планове, свързани с цифровизация на артикули и услуги, усъвършенстване на вътрешните ни процеси и ръководство на европейски стратегии за кредитиране на бизнеса. Все повече акцентираме върху потребителско прекарване. Целта ни е да спестим време на клиентите, извършвайки ежедневните си банкови интервенции без посещаване на банков офис. "

Силвена Богоева е щастлива, че толкоз дълго време работи за компания в България, в която има огромно многообразие от експерти. ПроКредит Банк цени капацитета в младежите, поддържа техните хрумвания и основава здравословна среда за тяхната реализация.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР