Запознайте се с Violeta – новата и уникална за пазара

...
Запознайте се с Violeta – новата и уникална за пазара
Коментари Харесай

Нова услуга в България прави революция във финансите, като оставя клиентите сами да определят колко да заплащат

Запознайте се с Violeta – новата и неповторима за пазара ни услуга, която дава на потребителите опция да употребяват свободно пари преди деня за заплата, без за това да дължат такси или спомагателна комисионна. Удовлетворените от обслужването клиенти сами ще вършат избора дали да оставят сума като комплимент към екипа или не. Те дефинират и размера на комплимента. Звучи необикновено, нали? Но точно това е признакът на Violeta –бъдещето, което не е нужно да чакаме, тъй като то е тук, през днешния ден. То е Violeta!

Violeta е това чувство за независимост, самостоятелност и щипка щурост. Онова, което те кара да излезеш от зоната си на комфорт, само че по тази причина пък резултатът е постоянно впечатляващ и трансформиращ.

Живей по своя темп, оня който те прави неповторим и несравним, тъкмо каквато е и Violeta. Искаш нещо в този момент, добре, с Violeta можеш да го имаш незабавно. От теб е смелостта, от Violeta е опцията.

В същността си Violeta е опция на тегленето на пари от кредитна карта или на бързите заеми до заплата. С нея не чакаш това прословуто 1-во, 5-о или 10-о число, на което идва чаканият фиш за заплата. Клиентите на услугата могат да се възползват от суми до 3 000 лева и да върнат парите до 10 дни, като за това не заплащат нищо или оставят единствено дребна сума по своя преценка като комплимент, в случай че са задоволени от обслужването. Услугата е неповторима и с това, че утвърден един път, човек може неведнъж в границите на 1 календарна година да усвоява пари при тези условия.

И тъй като знаем, че с цел да бъде в крайник с твоя темп би трябвало да е финтех, Violeta е изцяло цифровизирана и се предлага напълно онлайн.

„ Работим интензивно всеки ден. Не е ли редно да имаме и достъп до пари, които действително си създаваме, всеки ден. С Violeta всеки ще има опцията да влага в себе си през днешния ден, с цел да води по-добър живот още през днешния ден, а не на следващия ден. “, разяснява Маркетинг мениджъра на Violeta Марина Михайлова.

Несъмнено и екипът на Violeta има вяра в свободата на персоналния избор, на това, че в случай че искаш, би трябвало да го направиш. Затова са планували и обстановките, в които потребителите ще желаят да употребяват усвоените пари за по-дълъг период от 10 дни. Тези клиенти имат свободата да употребяват парите за толкоз дни, колкото са им нужни в границите на една година, като ще заплащат минимално оскъпяване единствено за дните и действително употребяваната сума.

Запознай се с Violeta на www.violeta.bg
*Violeta се предхожда постоянно от сложна оценка на кредитоспособността.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР