Запознайте се с Тантин Менесес. Тя е от Филипините и

...
Запознайте се с Тантин Менесес. Тя е от Филипините и
Коментари Харесай

Най-красивият автомеханик

Запознайте се с Тантин Менесес. Тя е от Филипините и като доста други красиви девойки наподобява секси на фона на вдигнат похлупак на мотора. За разлика от елементарните фотомодели обаче, 21-годишната красавица в действителност може да направи главен ремонт на мотора в полеви условия.



Тантин не има публични трофеи от вида на "Мис автомеханик ". Напоследък обаче от ден на ден медии описват за нея и не пестят комплиментите си.



Хубавата филипинка се увлича по колите още като дете. В момента приключва колеж за механици и възнамерява да употребява наученото в дребен сервиз в гр. Пампанга.



Тантин, несъмнено, добре схваща с какво я е дарила природата и печели сносно като модел. Снима се в реклами и не отхвърля участия в разнообразни шоута и изложби.



Неведнъж обаче е заявявала, че няма никакво желание да се отхвърля от огромната си обич - колите. Мръсотията, маслото под ноктите и физическите натоварвания въобще не я тормозили, а разглобяването и сглобяването на разнообразни механизми ѝ доставяло голямо наслаждение.





















Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР