Запознайте се с кралицата на ръгбито - Катрин Мидълтън! Херцогинята

...
Запознайте се с кралицата на ръгбито - Катрин Мидълтън! Херцогинята
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън е новата кралица на ръгбито СНИМКИ/ВИДЕО

Запознайте се с кралицата на ръгбито - Катрин Мидълтън!



Херцогинята на Кеймбридж одобри под своя патронаж Футболния съюз по ръгби и Футболната лига по ръгби – роля, която преди да се отдръпна от отговорности изпълняваше принц Хари.

За да се потопи в новото начинание, в сряда Кейт Мидълтън се причисли към подготовка на стадион „ Туикънхам “.



От фотосите си проличава, че това е един от най-приятните обществени задължения, които херцогинята в миналото е изпълнявала.



Кейт взе участие в отиграване, при което ръгбистът може да бъде повдигнат във въздуха от своите съотборници, с цел да получи топка, която е излязла отвън полето. Херцогинята не сдържа смеха си, до момента в който се оправи сполучливо със задачата и сподели още забележителни атлетични умения, които бяха посрещнати с овации .



Кейт Мидълън се срещна с играчи от мъжките и женските тимове на Англия, треньори и съдии, означават от, а за появяването си брачната половинка на принц Уилям носеше черен спортен екип с алена роза – един от знаците на страната.

За да отпразнува първия ден на Кейт на новата ѝ позиция, дворецът Кенсингтън популяризира нов клип в обществените мрежи . Видеото е съпроводено от текст, в който херцогинята на Кеймбридж разказва двете организации като „ фантастични “ и „ отдадени да употребяват силата, която спортът може да има, с цел да сплоти общностите и да помогне на хората да се равиват “.

„ Очаквам с неспокойствие да работя с тях на всички равнища на игрите и да поддържа Англия за в това, което дава обещание да бъде вълнуваща година и за двата спорта! “ , гласи още изказването на херцогинята, която тя подписа простичко с инициал „ К “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР