Запознайте се с кралицата на OnlyFans Австралия: Ана Пол е

...
Запознайте се с кралицата на OnlyFans Австралия: Ана Пол е
Коментари Харесай

OnlyFans звезда с български произход! Коя е Ана Пол

Запознайте се с кралицата на OnlyFans Австралия: Ана Пол е следвана от над три милиона души, което я прави най-популярният 18+ инфлуенсър на южния континент. Освен OnlyFans акаунтът ѝ, на забележителна известност се радват и другите ѝ обществени медии: тя има над четири милиона клиента в TikTok и близо два милиона почитатели в Instagram. 

23-годишната инфлуенсърка израства Куинсланд, Австралия, само че има български, турски и немски корени. Споделя, че въпреки в този момент животът ѝ да е блестящ, нещата преди надалеч не са били толкоз розови. „ Когато бях дребна, фамилията ми нямаше никакви пари, “ споделя Ана в изявление за австралийското шоу Studio 10. „ Живеехме на обществени помощи. “ 

Виж още: Без табута в секса: Най-разкрепостените БГ мацки в OnlyFans

Бърза да посочи обаче, че имала щастливо детство: „ С роднините ми се разбирахме прелестно, тъй че неналичието на финанси не ни пречеше, “ изяснява тя. „ Просто ни се постановяваше да сме изобретателни. “ Допълва, че бюджетът им за уикенда постоянно бил едвам двайсет $ – задоволително, с цел да си купят риба с пържени картофки.

Ана споделя, че най-близкият до нея човек е майка ѝ, Вилдан. „ Като тийнейджърка започнах работа в супермаркета, тъй като желаех да събера пари, с цел да ѝ купя подарък, “ спомня си тя. „ Взех ѝ сандали Birkenstock, тя се разплака от наслада. “ Днес инфлуенсърката и роднините ѝ водят първокласен метод на живот, само че още се радват на дребните неща. 

Виж още: " Смятат ме за компаньонка, предложиха ми 40 бона за секс ": Най-провокативната БГ мацка в OnlyFans

„ В TikTok качвам главно влогове, “ изяснява Ана. „ Мисля, че хората там ме следват, тъй като демонстрирам дребните хубави моменти – като това по какъв начин върша палачинки или отивам на плажа с другари. “ Що се отнася до стремглавия ѝ триумф, звездата е безапелационна, че шансът играе значима роля: „ Смятам, че на всеки може да се случи сходно нещо, “ споделя тя.

Изображение: https://www.instagram.com/anna_paull/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР