Запознайте се с инфлуенсъри на TikTok, които се опитват да

...
Запознайте се с инфлуенсъри на TikTok, които се опитват да
Коментари Харесай

#careertok: Запознайте се със създателите на съдържание, даващи съвети за работа в TikTok

Запознайте се с инфлуенсъри на TikTok, които се пробват да оказват помощ на кариерата ви със препоръки по какъв начин да напишете автобиография и да преговаряте за покачване или покачване.

TikTok може да наподобява като малко евентуално място за търсене на кариерни препоръки, само че основателите на наличие, предлагащи тъкмо това, от ден на ден намират аудитория.

Хештегът #careertok доближи съвсем два милиарда проявления в обществена медийна платформа, до момента в който хаштагът #corporate има към 11 милиарда проявления.

Кариерните препоръки в TikTok варират от хумористични скици на неуместни професионални моменти до препоръки от опитни експерти.

, някогашен заместител на Microsoft президент на човешките запаси, е един авторитетен човек, който откри аудитория в платформата.

„ Когато напуснах Microsoft преди няколко години, започнах да върша консултантска работа (и) осъзнах, че в действителност желая да изляза куп от тази информация за навигирането в кариерата ви и напредването в света и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР