Запознайте се с Фернада, това куче беше уплашено, гладно и

...
Запознайте се с Фернада, това куче беше уплашено, гладно и
Коментари Харесай

Запознайте се с Фернада: Кученцето пред НС си намери дом

" Запознайте се с Фернада, това куче беше уплашено, гладно и бито, аз съм си добър човек и постоянно съм желал куче, само че през днешния ден Господ ми изпрати нея, запознайте се с нея. Мога да споделя, че на следващия ден отиваме на ветеринар. " Това написа късно през нощта в обществената мрежа столичанинът Петър Илиев от квартал Малинова Долина и приложи фотоси.

По-късно пусна и видео с новия му четириног другар:

Снимките бяха споделени от админът на група за изгубени кученца в обществената мрежа Валентина Милова. " Неуловимият парламентарен 28 388 беше открит и напълно инцидентно спретнат от мой доста непосредствен и добър другар. Съдбата и кучето избраха него. И ще ра...... семейството на всеки, който се опита да го изнудва и да му вземе кучето. Да не кажете, че не съм Ви предизвестила! За другар и остарял военен приятел, помагал освен това интензивно при търсенето на Белинда ще направя, каквото би трябвало и което ми е по силите ", написа госпожа Милова.

Послепис: Много хора бяха замислили рекламни акции и сълзливи постове вид " Боливуд " с това куче. А в този момент гредаааа!!!

Кученцето стана шлагер откакто при откриването на новото Народно заседание пристигна дружно с гвардейците от почетната рота, наблюдаваше с интерес церемонията и даже седна пред парадния вход на постройката. Дори минаващите публични лица не останаха безразлични, като служебният министър председател Гълъб Донев го погали. След като народните представители не можаха да си изберат ръководител, в мрежата се роди шеговито предложение кучето да заеме този пост. А някой написа даже балада за него.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР