Запознайте се с добрия съсед на Ню Йорк. През последната

...
Запознайте се с добрия съсед на Ню Йорк. През последната
Коментари Харесай

Собственикът на пицария в Бруклин похарчи 60 хиляди долара от собствените си пари, за да изхвърли уличния боклук, след като градът не успя

Запознайте се с положителния комшия на Ню Йорк.

През последната година Шон Фийни, деец във финансите, трансформирал се в ресторантьор, тихомълком допълваше автобиографията си с огромна мръсна работа: отпадък.

Това е противен бизнес. Но в нашия град, където боклукът е толкоз всемогъщ, че стартира да се усеща като съгласуван план за улично изкуство, предопределен да обиди сетивата, 43-годишният притежател на Fini Pizza в Бруклин прояви персонален интерес към изхвърлянето му.

Вместо да наводни 311 с безполезни недоволства за мръсотията, Фийни отвори касата си, с цел да помогне за почистването на своята част от Уилямсбърг и в този момент в центъра на Бруклин с самодейност, която той назовава „ чисти улици “.

От есента на 2022 година той е изпуснал колосалните $60 000 от личните си доходи за кофи, торби и частно събиране на отпадък.

Аз живеех [в Уилямсбърг] от 2016 година Видях утежняването на чистотата “, ми сподели Фийни, женен татко на три деца. „ Това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР