Запознайте се с децата на . Частните самолети, луксозните апартаменти

...
Запознайте се с децата на . Частните самолети, луксозните апартаменти
Коментари Харесай

Децата на Кремъл: живеят и учат в Западни държави, които техните родители презират

Запознайте се с децата на. Частните самолети, първокласните жилища в Париж, ски ваканциите на Алпите и образованието в елитни университети в Лондон и Ню Йорк са част от техния живот. Родителите им имат първокласни недвижими парцели в най-скъпите квартали на европейските столици. Техните профили в обществените мрежи са цялостни с дизайнерски рокли и събития от аления килим.

Докато родителите им обществено се борят със Запада, децата порастват в страните, чиито общества те сякаш отхвърлят.

„ Очевидно това е извънредно двуличие “, сподели Даниел Трейсман, професор по съветска политика в Калифорнийския университет в Лос Анджелис.



„ Те може би даже не виждат несъгласието “, сподели Трейсман. „ Те знаят, че има конкуренция сред Съединени американски щати и Русия, само че не схващат за какво това би трябвало да се отразява на образованието на дъщерите им? Или къде ще са замъците им? “

Самият Путин предишният месец разкритикува руснаците, които “ментално “ са подкрепили Запада. Той ги упрекна, че се одобряват за „ висша раса “ и работят със Запада за постигането на една цел „ унищожаването на Русия “.

„ Руският народ постоянно ще може да разграничава същинските патриоти от изметта и предателите, и просто ще ги изплюе като комар, който инцидентно е влетял в устата им “, сподели Путин.

Едно от първите фамилии, в които е заложено несъгласието и лицемерието, е това на Дмитрий Песков – заместник-началника на кабинета на Владимир Путин и представител на Кремъл – роля, която го прави най-силният мегафон на Путин.

Съединени американски щати неотдавна Песков, брачната половинка му и двете му деца, заявявайки, че фамилията води „ първокласен метод на живот, който е несъответстващ със заплатата на държавен чиновник и евентуално той е построен върху непозволено добито благосъстояние от връзките на Песков с Путин. “ Поне две от децата му са браншове значително в Западна Европа.

Въпреки че Министерството на финансите на Съединени американски щати не уточни съмнителни активи, Песков, който извършва ролята си на представител на Кремъл близо десетилетие и е изкарал 173 000 $ през 2020, беше видян да носи дизайнерски часовник за 600 000 $. Той беше на меден месец на яхта за 430 000 $, край крайбрежията на Сардиния, съгласно следствие на Фондацията за битка с корупцията, учредена от затворения съветски опозиционен водач Алексей Навални.

Въз основа на регистрите за парцели, изявления в обществените мрежи и други документи, Фондацията за битка с корупцията разкри също, че брачната половинка, някогашната брачна половинка и децата на Песков имат първокласни коли, домове за милиони по целия свят, в това число Русия и Франция – което е внезапен контрастност с близо 20-те милиона руснаци, живеещи в беднотия.

Поразителното, само че на пръв взор необяснимо благосъстояние на такива фамилии в света на Путин, споделят специалистите, се свежда до едно-единствено разбиране: клептокрация.

„ Клептокрацията е държавно управление, което се ръководи от крадци “, сподели професорът от Georgetown University Джоди Витори, специалист по световна политика, „ където политиките и решенията, които се вземат, са от името на тези крадци “.

Сложната мрежа от фиктивни компании, офшорни банки и скрити транзакции постоянно прикрива благосъстоянията им.

“Те желаят да живеят на Запад, тъй като най-богатите страни в света са на Запад. Удивителните центрове на културата са на Запад”, сподели Трейсман. “Но също така западните страни имат господство на закона. Така че, в случай че вкарат парите си в западни банки, те могат да се усещат по-сигурни.”

Лицемерието на съветските чиновници и техните фамилии, които се радват на щедростта на Запада, е обществена загадка в Русия от години. През 2016 година в Държавната дума беше импортиран законопроект, който не разрешава образованието на малолетни деца на множеството съветски чиновници в непознати университети, като се твърди, че локалното обучение ще бъде ключът към това да станете същински патриоти. Законът не мина.

24-годишната щерка на Песков от втория му брак, Елисавета Пескова – чиито пикантни изявления в обществените медии постоянно се трансформират в храна за съветските и европейските таблоиди – не се измъква от светлината на прожекторите. Тя се прочу с това, че сподели пред съветска телевизия, че се усеща “по-добре в европейската среда “ и назова съветската просветителна система „ същински пъкъл “.

Вижте тази обява в Instagram.

Съвсем неотдавна тя се разграничи от татко си, публикувайки в обществените мрежи „ Не на войната “ – лозунгът, който руснаците, които се опълчват на войната в Украйна, употребяват. Публикацията беше свалена бързо.

24-годишната Пескова е израснала в Париж. Като дете е посещавала Ecole des Roches отвън Париж – където годишното образование е към една четвърт от заплатата на татко й, а извънкласните действия включват уроци по авиация.

Вижте тази обява в Instagram.

Пескова продължава своето парижко обучение със стаж в Louis Vuitton и тапия по маркетинг във френско бизнес учебно заведение.

В Париж Пескова и майка й имат апартамент за милиони долари, в един от най-скъпите квартали на града – 180 квадратни метра за близо 2 милиона $.

Вижте тази обява в Instagram.

Далеч по-екстравагантен е нейният полубрат – най-големият наследник на Песков – Николай Чолес. Според фондацията на Навални момчето е израснало в Англия. Пътувал е по целия свят с частни самолети, има първокласни недвижими парцели в Москва и обича да се състезава със своите първокласни коли по московските улици.

Вижте тази обява в Instagram.

Самата Пескова дефинира глобите против себе си като „ изцяло несправедливи и голословни “. През Business Insider тя сподели, че е “разстроена”, тъй като рестриктивните мерки й пречат да пътува. В изказване в Telegram Пескова написа, че е „ горда “, че е рускиня и че глобите против деца е „ полуда “.

Сн.: Instagram

Пескова не е единственото дете, обвързвано с Кремъл, което се радва на континенталното висше общество.

Външният министър Сергей Лавров изпрати щерка си в влиятелни университети в Лондон и Ню Йорк. Полина Ковалева, която държавното управление на Обединеното кралство назовава “доведена дъщеря” на Лавров, макар че той не е публично женен за майка й – има апартамент за 5,8 милиона $ в един от най-скъпите квартали на Лондон.

Фондацията за битка с корупцията разкри, че Ковалева е купила жилището в Кенсингтън, когато е била на 21 години. Апартаментът е на пешеходно разстояние от Imperial College, където тя учеше.

По-далеч от светлините на прожекторите стои другата щерка на Лавров – Екатерина Винокурова, която в този момент е на 39 години. Тя е посещава Колумбийския университет в Ню Йорк, където живее 17 години, преди да получи тапия в Лондонското учебно заведение по стопанска система. И Ковалева, и Винокурова неотдавна бяха глобени от Обединеното кралство.

Вижте тази обява в Instagram.

Самият Путин не прави изключение от лицемерието на твърдата антизападна изразителност, защото и членовете на неговото семейство се възползват от това, което Западът им предлага. Една от хипотетичните му любовници, за която се твърди, че му е родила щерка, е собственичка на апартамент за 4,1 милиона $ в Монако.

Катерина Тихонова. Сн.: Reuters

Съобщава се, че най-голямата му щерка Мария се е омъжила за холандски предприемач. Двойката живее в апартамент за 3,3 милиона $ в Холандия. Вила с осем спални в Биариц, Франция, пък се свърза с по-малката му щерка Катерина.

Две от дъщерите на Путин бяха глобени от Обединеното кралство и Съединени американски щати предходната седмица.

Сн.: Reuters

Песков назова новите ограничения “тенденциозност” от страна на Вашингтон. „ Русия ще отговори безусловно и ще го направи, както откри за добре “, добави той.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР