Запознайте се с бъдещето на XRP, Solana и Everlodge, за

...
Запознайте се с бъдещето на XRP, Solana и Everlodge, за
Коментари Харесай

Три криптовалути за социална търговия: XRP, Everlodge и Solana

Запознайте се с бъдещето на XRP, Solana и Everlodge, с цел да видите до каква степен може да скочи цената им въз основа на актуалните прогнози.

Много системи, приложения и тържища дават опция на вложителите и търговците да се включат в процеса на обществената търговия (copy trading).



Това дава опция на всеки да копира покупко-продажбите, подписани от други, доста по-опитни трейдъри в действително време. Кои криптовалути обаче би трябвало да копират вложителите?

Според анализаторите XRP, Solana (SOL) и Everlodge (ELDG) могат да донесат голяма възвръщаемост. За да забележим до каква степен това е правилно, през днешния ден ще се впуснем в представянето на цените на всяка криптовалута.

Обобщение

  • XRP ще се изкачи до $1.26 до края на 2023 година
  • Solana може да увеличи цената си до $66.56 до края на годината
  • Everlodge може да се повиши с 2,500% при стартирането си

Цената на XRP ще се увеличи до $1.26

През миналата седмица XRP означи доста покачване на цената. По-конкретно, в границите на миналата седмица цената на XRP се увеличи с 25.9%. Стойността му се движеше от $0.568484 в долната част до $0.713042 в горната част.

Освен това понастоящем пазарната капитализация на XRP възлиза на към $38 милиарда, което го прави петата по величина криптовалута. Освен това криптовалутата има 24-часов скок на размера на търговията от към 89%, което демонстрира, че доста търговци копират тези придвижвания. Въз основа на настоящата прогноза за цената на XRP, тя може да нарасне до $1.26 до края на 2023 година

Solana (SOL) може да увеличи цената си до $66.56 до края на 2023 година

Обемът на търговията със Solana (SOL) се е намалил, което демонстрира, че повече вложители задържат салдото си, следвайки покачването на цената му. Въпреки това общото предложение на Solana в обращение е малко над 420 милиона SOL, което демонстрира, че доста вложители исторически са купували и търгували с криптовалутата.

През миналата седмица Solana се търгуваше сред $34.77 и $45.05, а пазарната ѝ капитализация възлиза на $16.9 милиарда. През последния месец цената на криптовалутата набъбна със 71.4%. Според настоящата прогноза за цената на Solana, тя може да скочи до $66.56 до края на 2023 година

Everlodge (ELDG) ще даде опция на всеки да получи достъп до промишлеността за краткотрайно прилагане на благосъстоятелност единствено за $100

Освен XRP и Solana, друга криптовалута, която вложителите би трябвало да прегледат, е Everlodge . Това, което отличава този пазар на недвижими парцели, е потреблението на блокчейн технология. По-конкретно, той ще комбинира частичната благосъстоятелност върху ваканционни жилища с технологията за таймшеър и NFT.

Средната цена за влизане в пазара на таймшеър е $22,000. В резултат на това тази промишленост е недостъпна за доста хора. Everlodge ще понижи тази цена до единствено $100 .

Платформата ще цифровизира първокласни вили и къщи и ще ги издава като NFT. След това те ще бъдат разграничени на части и доста хора ще могат да ги имат взаимно .

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР