Запознай се с Johnnie Blonde Представите ни за уиски винаги

...
Запознай се с Johnnie Blonde Представите ни за уиски винаги
Коментари Харесай

Уиски революция: Слънчевите лица на Johnnie Blonde

Запознай се с Johnnie Blonde
Представите ни за уиски постоянно са били типичен. Но границите са за това, с цел да бъдат премахвани. Революцията на уиски усета се води от новото Johnnie Blonde. To идва в транспарантна бутилка и забележим безоблачен цвят, още преди да отвъртиш капачката.
Johnnie Blonde не е добре познатия скоч - и щом се разлее по небцето, нюансите стават повече от предстоящите и повече от приятни. Вкусът е уравновесен, кремообразен и мек, има сладки нотки на ванилия и подправки. Иновативният бленд отлежава в бъчви от американски бърбън, откъдето придобива нетипичните за шотландско уиски мекост и наслада. Доставя и лек, гальовен послевкус с нотка на пикантност. Най-доброто от класиката, съчетано с най-хубавото от смелия опит.

Johnnie Blonde е за запалянковците и за любопитните
Johnnie Blonde разкрива цялостната дълбочина, която феновете на уиски чакат от един същински скоч, само че пък по-ярките, по-сладки усети в бленда ще се харесат и на тези, които до момента не са си падали по скоча. Новото уиски е цялостно с усет и светлина, витално е и по-сладко от предстоящото. Разкрива цялостния си капацитет, когато се смеси с газирана лимонова напитка, с цел да се прероди в освежаващо пиво, бълбукащо от усет – идеално за откривателите и феновете на заниманието.
Затова и Johnnie Blonde е многолико уиски, уместно за чиста консумация, само че и чудесна напитка за миксиране. За да се убедиш самичък, пробвай да приготвиш тази лесна и освежаваща рецепта:
Необходими съставки:
- 50 мл Johnnie Blonde
- 150 мл лимонена газирана напитка
- Висока чаша
- Лед
- Резен портокал за още по-голяма прохлада
Начин на подготвяне:
Напълни високата чаша с лед, добави уискито и газираната напитка. Украси с комат портокал и ето – имаш си вкусна прохлада в чаша.

За Johnnie Walker:
Johnnie Walker е номер едно шотландско уиски в света (IWSR, 2017) с почитатели в над 180 страни по целия свят. Още по времето на неговия основател Джон Уокър, хората, които блендват уискитата на Johnnie Walker се стремят към съвършения усет и качество.
Днес, неведнъж награждаваното уиски портфолио включва Johnnie Walker Red Label, Black Label, Double Black, Green Label, Gold Label Reserve, AGED 18 YEARS и Blue Label. Продажбата на над 18 милиона бъчви годишно (IWSR, 2017) трансформира Johnnie Walker в най-популярното шотландско уиски в света.
За Diageo
Diageo е международен водач в региона на алкохолните питиета със забележителна сбирка от първокласен алкохол, която включва марки като Johnnie Walker, Bulleit, Smirnoff, Cîroc и Ketel One, Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray и Guinness.
Diageo е международна компания, чиито артикули се продават в над 180 страни по света. За повече информация посетете. Посетете и световния запас за виновна консумация за информация, начинания и шерване на положителни практики.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР